SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: Åfjord - Skedsmo 3-3

Gutt 1

A-lag herrer: Åfjord - Skedsmo 3-3

Bookmark and Share
A-lag herrer: Åfjord - Skedsmo 3-3

Anthony Davies var meget god mot Åfjord. 

Åfjord – Skedsmo 3 – 3 (1 – 2)

Etter en laaaaang reise mot kamp i Åfjord var vi omsider framme 45 min før kampstart Kl 14:15.

Med avreise 07:15 fra Skedsmo og forsinkelser på 1,5t på Gardermoen var standarden satt for denne dagen J

Dette var kampen vi skulle bekrefte at Skedsmo toget var i full fart og skulle fortsette den gode høstformen.

Åfjord på sin side kjemper en tøff kamp for overlevelse i 3 divisjon, noe vi fikk klar beskjed om av deres trenerteam før kampen.

Forutsetningene for kampen ble nok litt annerledes enn vi hadde sett for oss da vi så hvor liten bane de hadde, kanskje også noe mindre enn Fjellhamar sin. 

Men kamp ble det og kanskje ikke av den velspilte sorten J

1 Omgang.

1 omgang preges nettopp av  att vi takler forholdene dårligere en Åfjord, vi spiller langs bakken i starten av kampen som vi ønsker, men pådrar oss veldig mange brudd i mot da balltempo og bevegelse rundt ballfører blir for svakt, vi ser faktisk litt slitne ut i de første 30min.

Åfjord er langt mer villig til å flytte ben og har mye større aggressivitet/kriging i det defensive arbeidet, og på en såpass liten bane kommer de opp i oss veldig hurtig og gir oss aldri tid til å spille oss inn i kampen. Dette resulterer i 1 – 0 til Åfjord etter 38 min, noe som er fortjent så langt ut i kampen, men som samtidig kommer som en konsekvens av våre valg med ball.

Etter dette legger vi om og spiller mer langt som Åfjord, da vi skjønner att dette aldri kommer til å bli en velspilt kamp. Med Didrik/Sander og Anthony på topp så ble dette en bedre løsning med deres spisskompetanse og svaret kom raskt 1-1 kommer etter et hurtig innkast av Anthony til Didrik hvor Didrik løser resten selv som bare han kan J (Maken til fysikk og spisskompetanse J) 1-2 Anthony blir spilt opp i mellomrommet og utfordrer 1 -1 uten sikring, Anthony kommer rundt motstanderen og slår tidlig inn på en halsende Didrik inn i boks som bare kan sette foten til og vi går til pause med 1 – 2.

2 omgang.

Pausepraten gikk i utgangspunktet med til å bli enige om og fortsette som vi avsluttet 1 omgang og prøve å få en tidlig scoring til. Dersom vi lykkes med det så skulle vi prøve å etablere noe mer spill utover i omgangen og roe ned kampbildet.

Dessverre så blir det ikke sånn, 2 omgang starter på samme måte som 1 omgang og resulterer i 2 raske scoringer til Åfjord i det 50 og 52 min L og leder 3-2 på veldig kort tid ut i 2 omgang.

Heldigvis har vi en etter hvert fantastisk lagmoral og spillere som blør for Skedsmo drakta, dette skulle bli en viktig faktor for at vi tar med oss 1 poeng fra Åfjord. Vi utligner til 3-3 i 59 min ved Farid sin lekre bakromspasning til hurtigtoget Anthony som denne gangen gjør alt riktig og setter utligninga på en flott måte bak Åfjordkeeperen.  Etter dette kjører vi kampen ut med bare sporadiske overganger til Åfjord.  Vi kunne fort tatt med alle poengene målt i store sjanser utover 2 omgang men slik ble det dessverre ikke.

Alt i alt en ok kamp fra vår side og først og fremst fordi vi klarer å tilpasse oss kampbilde bedre enn tidligere i slike oppgjør, skal også nevnes att spillernes innstilling til å reise seg når bena er tunge er ikke mindre enn imponerende og vil bety mye for fremtiden.

Neste A kamp er mot Fet IL mandag 15/9 på Stadion Vel møtt.

Laget:

Martin Bjørkeng

Glenn-Eivind-Kristoffer-Farid.

Nicklas-Hage-Asgeir.

Anthony-Mostue-Sander.

1 – 1 Didrik (ass Anthony (kast)

1 – 2 Didrik (ass Anthony)

3 – 3 Anthony (ass Farid)

Bytter:

Arber inn for Hage etter 55min

Stian inn for Anthony etter 70