SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A lag herrer: FUVO - Skedsmo 1-4

A lag herrer: FUVO - Skedsmo 1-4

A lag herrer: FUVO - Skedsmo 1-4

Skedsmo reiste opp på lørdag for å spille viktig bortekamp mot FUVO. Det gikk meget bra.

FUVO – Skedsmo 1 – 4 (0 – 1)

Et spennende toppoppgjør i 3 divisjon avdeling 2 skulle til slutt bli en krystallklar seier til Skedsmo’s stolthet denne lørdagen på Opakermoen.

Kampen starter akkurat som forventet med mye langt fra begge lag og ikke fordi vi ønsker å spille på denne måten, men rett å slett baneforhold som ikke egner seg å ”spille fotball” på.

Dette visste vi på forhånd da kampen ble omberammet fra deres kunst gress til en uferdig gressbane en drøy uke før kampen skulle spilles.

Som sagt ble dette en kamp med mye langt og ikke så lett å referere til i etterkant, lagene skapte ikke all verden i første omgang. Skedsmo hadde nok ballen marginalt mest i denne omgangen, og dette skulle gi resultater rett før pause etter ett flott innlegg fra Glenn, som Mergim styrer (i duell) med hode ned ved nærmeste stolpe rot, en praktscoring av Mergim som kommer av att backene våre kommer i angrep også under disse omstendighetene. Lagene går til pause med 1 – 0 til oss.

Andre omgang skulle bli vesentlig mer underholdene for oss i Skedsmo, dette først og fremst fordi vi klarer å kombinere det å måtte slå mye langt, med det å sette opp kombinasjonsspill i angrep som gir tellende resultater med flotte scoringer.

2 – 0 skulle komme etter att Christian blir satt opp på sin venstre kant etter  spillvending og som kommer rundt på kant for deretter å sette opp Sebastien umarket inne i boks og han setter ballen til side for keeper som det skulle være den største selvfølgelighet og nok en praktscoring er et faktum. 3 – 0 skulle komme etter at Farid blir satt opp i mellom rommet, rettvender seg og utfordrer deres forsvar, finter skudd og setter opp Sebastien som kommer inn fra sin høyre kant og setter ballen bestemt i mål, Praktmål nr 3 er et faktum.

3 – 1 og Fuvo sin eneste redusering kommer etter en litt treg ”falling” av oss noe som gjør at vi blir stående på linje med bakre firer når vi prøver å bryte gjennomspillet  og  Brenna får med seg ballen mot Martin og setter ballen sikkert i mål.

Skedsmo var likevel ikke ferdig og satte like godt inn 4 – 1 ved Mergim, etter et strålende gjennomspill fra Christian, som hadde 2 ass i dag.

Det skal sies at resultatet kunne fort blitt styggere for Fuvo med blant annet Christian ved 3 anledninger alene med keeper, men dessverre så kommer han litt for skrått på keeper som får gitt til corner ved disse anledningene. Mergim blir spilt gjennom alene med keeper og lobber over og dessverre også over krysshjørne. Farid skal hedde ballen i mål på en retur, men bommer litt på ballen og hedder over.

En flott lag seier og en spillergruppe som følger kamp planen til punkt og prikke, vi visste alle hva som møtte oss og du verden som vi løste oppgaven.

At angrepstrioen vår fungerte sammen i dag er det ingen tvil om, at Kristoffer Langerud knuste all motstand i lufta er det heller ingen tvil om, at midtbanen løp nok er det heller ingen tvil om, men at Eivind Bjerkreim skulle redusere Kim Brenna til et minimum var kanskje ikke så klart på forhånd, men du verden for en oppgaveløser Eivind har blitt, hadde dette vært skole eksamen hadde han stått til 6’er i dag.

For øvrig skal det nevnes at Fredrik B Klemp fikk sin etterlengtede debut for Skedsmo A lag og fikk gleden av å bidra og ikke minst være en del av laget når vi setter 4 – 1 scoringen i denne kampen.

Vi gratulerer Fredrik med debut og første delmål nådd. J

Kampfakta

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Glenn – Eivind – Langerud – Arber (Nicklas)

Midtbane: Kenneth – Simen – Farid

Angrep: Sebastien (Klemp) – Mergim – Christian

Mål:

0 – 1 Mergim 45 min (Glenn)

0 – 2 Sebastien 82 min (Christian)

0 – 3 Sebastien 86 min (Farid)

1 – 3 Kim Brenna 87min

1 – 4 Mergim 90 min (Christian)

Kort: Arber (gult) Christian (gult) Skedsmo.

Vi takker FUVO for en tøff kamp og en god atmosfære  mellom lagene, noe som bekrefter at det var 2 seriøse og dyktige lag som møttes til kamp.