SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A- lag herrer: Frigg - Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekr 4-2

Gutt 1

A- lag herrer: Frigg - Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekr 4-2

Bookmark and Share
A- lag herrer: Frigg - Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekr 4-2

Flere treningskamper i helgen for A-laget.

Frigg mot Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekrutt 4-2.

Da undertegnede ikke var tilstede under kampen mot Frigg så blir det i denne omgang kun referat fra kampen mot Strømmen, men ryktene tilsier at Skedsmo var gode i 70 minutter, og deretter var det den fysiske kapasiteten som sviktet noe.

I kampen mot Strømmen så var ikke værgudene med oss. Det høljet ned med snø fra kampstart til kampslutt noe som medførte vanskelige og utfordrende spilleforhold. Dette gjorde det problematisk å få mye ut av kampen, men kampen ble gjennomført. Strømmen stiller et meget ungt lag bestående av juniorspillere og en litt eldre junior ved navn Espen Olsen.

Kampen bølger mye frem og tilbake, mye tilfeldige pasninger, bambi på isen og overganger i hytt og gevær. Dommertrioen ble ikke oppfattet som helt tilstede heller og da blir det utfordrende.

Til pause står det 2-1 til Strømmen etter mål av Didrik Mostue for Skedsmo.

I andre omgang er forholdene noe bedre etter glimrende innsats av Terje Olsen. Dette gjør at vi får ballen mer ned på bakken og kan starte kombinasjonsspill og spillvending slik som vi liker det. Didrik er på hugget i andre omgang og gjør 2 mål til samt et mål av Arber. Kampen sett under ett er OK gjennomført, selv om både Skedsmo og Strømmen burde hatt flere mål.

Tropen mot Strømmen besto av

Fedrik W, Marcel E (junior), Sander W (junior), Kristoffer S (junior), Sondre Mathiassen (junior), Lars Marius, Jonas F, Simen R, Kenneth S, Arber K, Didrik M, Anthony D, Farid R, Andrei, Eivind B,

Neste treningskamp er Ottestad - Skedsmo lørdag 8.mars kl.1400 på HIAS banen. Vel møtt til ny kamp med nye muligheter.