SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: Gjerdrum - Skedsmo 2-1

Gutt 1

A-lag herrer: Gjerdrum - Skedsmo 2-1

Bookmark and Share
A-lag herrer: Gjerdrum - Skedsmo 2-1

I går var det lokaloppgjør mellom naboene Gjerdrum og Skedsmo. I lokaloppgjør så må man legge all fotball til side, brette opp armene og kline til. 

Dessverre for vår del så var det Gjerdrum som hadde bestemt seg for å gjøre nettopp dette. 

Etter to strake tap mot Fjellhamar og Byåsen så hadde vi håper at vi i går skulle kjøre over et hardtjobbende Gjerdrum lag, men slik ble det ikke. 

Dessverre er det noe energiløst, lite lysten Skedsmo lag som går på banen for tiden, og det blir det lite poeng på tavlen av. Som i alle divisjoner så må innsatsen være bud nummer 1. Fotballspillet og måten vi skaper kombinasjonsspillet på må bli bud nummer 2 og 3. 

Kampen åpner som man kanskje skulle kunne forventet med kontringer mot kontringer, overgangspill og fryktelig mye baller høyt oppe i luften. Gjerdrum åpner bra og er flinke til å få tak i 2 og 3 baller. Dette gjør at de kontrer raskt når de vinner ballen og da sliter vi med å ta ut de rommene som blir farlige. 

Gjerdum tar ledelsen 1-0 og det er også stillingen til pause. 

I 2.omgang kommer vi bedre i gang og får et mål etter frispark av Sander Wang. Noe heldig mål men fullt fortjent. Etter målet er vi på hugget og jakter etter en ledelse, men slik blir det ikke. Gjerdrum gjør mål etter et frispark som slås inn i boksen. Stefan er noe uheldig og mister ballen rett foran målet og Gjerdrum setter enkelt inn 2-1. Dette gir Gjerdrum den energien de trenger for å vinne duellene, 2 og 3 ballene og jobbe hele kampen ut. Gjerdrum vinner kampen, ikke ufortjent heller, selv om Skedsmo har fryktelig mye ball. 

Laget: 

Stefan Da Silva

Glenn Sandvik - Kristoffer L - Didrik M - Marcel E

Kenneth S - Robert K - Hiwa P - Sander W

Lars Marius J - Arber K

Benk: Erfan K, Jonas F, Eivind B,