SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: NTNUI - Skedsmo 0-10 samt oppsummering av vårsesongen

Gutt 1

A-lag herrer: NTNUI - Skedsmo 0-10 samt oppsummering av vårsesongen

Bookmark and Share
A-lag herrer: NTNUI - Skedsmo 0-10 samt oppsummering av vårsesongen

Kort oppsummering av vår-sesongen. 

Etter en tidlig reise opp på morgenen med oppmøte 0655 på Gardermoen og hjemreise 2020 fra Trondheim så skulle det bli en lang dag i barteland. Men allikevel så ble det en positiv tur for både spillere, trenere og Skedsmo supportere. 

Oppsummering av vår-sesongen: 

Sesongen så langt har båret preg av mye skader, sykdom, lite folk på trening, nye folk på trening, lite kontinuitet i spillertroppen, nye trenere, og en spillertropp med mange nye mennesker som skal settes sammen til å fungere. Og det kan ta litt tid. 

Som de aller fleste vet så kan det være en stor sportslig utfordring å rykke ned fra 2.divisjon og umiddelbart stable et godt og slaggkraftig lag på plass. Spillere blir borte, trenere blir borte mens nye kommer inn. Ting tar tid, suksess tar tid og det har sesongen til nå båret preg av. 

Fra fryktelig gode kamper med 7-1 seier over Alvdal til fryktelig kamper mot Fjellhamar og Gjerdrum m. flere har gjort at sesongen har vært vaklende. 

De to siste kampene viser at noe er på gang. Seier 5-3 mot Ranheim, med 3 mål av omskolerte Didrik Mostue og en fryktelig målgjører i Stian Hagen (7 mål på 3 kamper) viser at det er i ferd med å skje noe. 

Første seriekamp borte mot på lørdag 2 august mot NTNUI var et bilde av dette med 10-0 seier til Skedsmo. Nok en gang, 3 mål av Didrik Mostue, en spiss som virkelig er på gang. 

Sommeren har også vist at juniorlaget kommer med flere konkurrenter til A-laget denne høsten med sølv i Dana cup. Vanvittig sterk prestasjon og utrolig gledelig. Allerede før sommeren ble det bestemt at juniorspiller Stian Hagen blir flyttet opp i A-stallen og det er vi særdeles godt fornøyde med. Vi gratulerer Stian med dette. 

Mye har skjedd i sommer. Mange spillere er på vei tilbake fra skade og inn i trening, juniorspillere har blitt flyttet opp, juniorlaget tok sølv i Dana cup, J14 tok sølv i Norway cup, klubben har ansatt en ny keepertrener (møt ham her) http://youtu.be/rXh783mcXtc og A-laget har startet høstsesongen på strålende vis. 

Målsetningen er fortsatt innen rekkevidde med topp 3 plassering i år og klar ambisjon om at vi skal stå alene på toppen av tabellen i 2015. Det skal ikke være noen tvil at man ønsker seg tilbake til 2.divisjon med spillere fra nærområdet. Det arbeidet, både med spillerlogistikk, struktur, teamet og intensiteten har begynt allerede og planene er lagt.

Spennende å se om det er flere juniorspillere som tar steget opp i år. Allerede i år har tre 15 åringer spilt i 3 divisjon allerede samt tre 15 åringer har spilt i 4 divisjon i tillegg til mange mange juniorspillere. Foreløpig ligger vi på trygg plass med 4.divisjonslaget vårt (utviklingslaget) og det skal vi fortsette med. 

Vi gleder oss til nye kamper, kriger og utvikling denne høsten som kommer fortere enn man ønsker. 

Moro skal det bli. 

Vi bygger fortsatt for fremtiden!