SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: Oslo City - Skedsmo 0-3

A-lag herrer: Oslo City - Skedsmo 0-3

A-lag herrer: Oslo City - Skedsmo 0-3

Endelig skulle A laget starte opp med årets treningskamper den 25/1 mot Oslo City, noe som alltid er spennende for å se hvor vi står i oppkjøringen.

Gutta har tyvstartet med oppkjøringa i desember for å videreutvikle styrke og utholdenhet fra forrige sesong og har aldri før trent så mye organisert med laget noen gang tidligere.

Vi møtte også Oslo City på samme tid i oppkjøringen i fjor, den gang og tapte vi forsmedelig 4 -0 mot et teknisk godt Oslo City, noe av årsaken til dette var nok at vi rykket ned fra Oddsen ligaen sesongen før og samtidig mistet 17 spillere fra 2 div troppen fra 2013, dette gjorde att vi måtte til en viss grad bygge opp et nytt lag og bruke litt tid på å samkjøre det "nye" laget.

Årets treningskamp skulle bli av en helt annen karakter og gutta viser fra start att vi IKKE begynner på nytt også denne sesongen. Målet med kampen var å videreføre den gode defensive strukturen i laget fra 2014 og tolke overgangsspillet ved brudd. 1 omgang gjennomfører vi bunnsolid og motstanderen besøker ikke vår banehalvdel før etter 11 minutter, vi er solide i defensiv struktur og er flinke i overgangsspillet, dette resulterer i 1-0 til oss før pause. Noe minus var det likevel å spore i denne omgangen, som å falle av uten press på motstanderens ballfører samt ettertrykk offensivt fra midtbanen som noen gng ble for dårlig.

I pausen gjorde vi fire bytter, noe som gjorde att vi mistet litt rytme fra 1 omgangen og noe som fort blir en naturlig konsekvens med så mange bytter samtidig. Oslo City overtok mye av spillet de første 20-25 min av 2 omg. Vi slipper de likevel ikke til for mange sjanser, men når det skjer så er Martin på plass og løser oppgaven som bare han kan. Etter dette jevner kampen seg mer ut og vi får kontroll på kampen igjen og scorer 2 mål til før kampens gode dommer blåser av kampen.

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Arber - Klemp (Eivind)- Langerud - Åretun (Lars M)

Midtbane: Kenneth - Simen (Hage) - Nico

Angrep: Anthony - Mostue - Mergim (Seb)

Mål:

0 - 1 Mostue (ass Anthony)

0 - 2 Anthony (ass Sebastien)

0 - 3 Mostue (ass Martin Keeper :) )