SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: Skedsmo - Hasle/Løren 4-0

Gutt 1

A-lag herrer: Skedsmo - Hasle/Løren 4-0

Bookmark and Share
A-lag herrer: Skedsmo - Hasle/Løren 4-0

Årets andre treningskamp ble spilt i lørdag mot Hasle/Løren, et  lag vi vurderte som omtrent på samme nivå som oss selv.

Det meste skulle vise seg å være med oss denne dagen, selv værgudene ga oss et fantastisk vær og en flott bane å spille på, noe som trigger en hver fotballspiller. Hasle/Løren stilte med tilnærmet full stall og 2 tidligere Skedsmospillere i Flamur Luko og Mats Dyrseth fra start. Og ikke minst Mendy (Tidligere Follo spiller i Adecco)

Kampens fokusområder for oss var defensiv struktur og rolleforståelse i bunn, og hovedfokus på frispilling bakfra med bevegelse foran ballfører.

1 omgang blir relativt jevnspilt og tema for dagen lykkes vi helt ok med i denne omgangen, spesielt frispilling bakfra tør vi mye, men kanskje noe svakere i bevegelse foran ballfører når vi har spilt oss gjennom første pressledd.

1 - 0 (22 min) kommer etter at Farid blir satt opp foran 16 meteren av Kenneth, drar av en mann og går for skudd, keeperen er på men klarer ikke å holde ballen ute. Det skal sies att denne scoringen kommer som en følge av at Arber nettopp har doblet på kant fra sin backposisjon, forsøkt innlegg som ble blokkert, omstiller hurtig hjem og gjenvinner ball. Eksemplarisk attitude som vi ønsker å se av samtlige spillere i fremtiden.

2 - 0 (35 min) kommer etter et angrep fra høyre hvor vi er flinke med ettertrykk. H/L prøver å klarere men ballen havner hos Sebastien på 16meteren som er feilvendt og legger tilbake til Kenneth som kommer i andre bølge og går for skudd som keeperen også er på, men heller ikke denne klarer han å holde ute og 2 - 0 til pause.

Med noen justeringer i pausen på det defensive spillet med sideskyv og falle tidsnok uten press på ballfører, samt en oppfordring til å fortsette å jobbe med frispilling og bevegelse foran ballfører skal det vise seg at 2 omgang blir en kamp med 1 lag på banen.

Hasle/Løren har ingen ting å komme med og 3 - 0 (46 min) skulle sette standarden for omgangen, og spissferdigheter kom i fokus da Stian kastet et av sine ekstreme innkast og Didrik med sin ekstreme duellstyrke i boks hedder i mål direkte fra Stian sitt kast. Utover i omgangen er det en fryd for trenere og ledere og se at Skedsmo er et nummer for stort for Hasle/Løren i alt, og som ikke skaper noen verdens ting i 2 omgang. Kampens siste mål 4 - 0 (85min) kommer fra straffemerket da Langerud blir kastet i bakken av keeperen etter en corner hvor han først bokser ballen for så å kaste Kristoffer i bakken i påfølgende situasjon. Straffen tas av Farid som først reddes av keeper, men en våken Farid setter returen i mål selv.

Alt i alt en god kamp av oss hvor vi var nærmere 8 - 0 enn H/L en redusering :)

Gutta får kort tid til å suge på karamellen etter en vel gjennomført kamp denne lørdagen, for søndag skulle neste treningsøkt gjennomføres med langkjøring for restitusjon. :)

Vi takker en meget god Dommertrio for kampen som knapt var synlig kampen igjennom.

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Arber (Smedås) - Eivind (Fausk) - Kristoffer - Marcel (Nico)

Midtbane: Kenneth (Hage) - Simen - Farid

Angrep: Anthony - Didrik (Stian) - Sebastien (Lars M)

Mål:

1 - 0 Farid (ass Kenneth)

2 - 0 Kenneth (ass Sebastien)

3 - 0 Didrik (ass Stian)

4 - 0 Farid (straffe)