SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer: Skedsmo - Stjørdals/Blink 0-1

Gutt 1

A-lag herrer: Skedsmo - Stjørdals/Blink 0-1

Bookmark and Share
A-lag herrer: Skedsmo - Stjørdals/Blink 0-1

Etter en strålende høst-sesong hvor vi har vært ubeseiret så kom dessverre et tap mot serielederen og vinner av årets avdeling. 

Hvor fortjent det var kan man diskutere med kampen var jevn, tett og kunne gått begge veier. Kampen minnet veldig om kampene i 2.divisjon i fjor. Tøft, jevnt og lite rom. 

Vi kommer egentlig brukbart igang i kampen, men når vi sover i egen boks så får det konsekvenser for en spiller som har gjort over 30 mål i 3 divisjon i år. (Mats Lillebo). 

Etter at Stjørdal tar ledelsen så kommer vi mer inn i kampen. Vi tar mer over banespillet, men klarer ikke å produsere de helt store sjansene. Det skal sies at Stjørdal ligger ekstremt godt i sine 4 ledd med en ensom spiss, 5 er på midtbanen som skyver godt sammen med bakre firer og en offensiv keeper. Med et middels til lavt samlet press så er det vanskelig å komme igjennom et godt defensivt Stjørdal lag. 

Etter en skape på Didrik Mostue (som har vært fryktelig god denne høsten) så blir det gjort noen justeringer på laget til pausen. Dette gjør at vi får mer fart på det vi gjør, etablerer mer spill på motstanderens banehalvdel, skaper sjanser og kommer rundt på utsiden. 

Vi har en gedigen sjansen etter heading av Kristoffer Langerud som fortjener en bedre skjebne. En fantastisk redning av keeperen til Stjørdal. 

Men kampen ebber ut med litt vel mye fri-spilling av oss, litt svakt tempo på ball-flytting og baller fremover i banen gjør at vi ikke får skapt all verden av muligheter dessverre. 

Laget

Martin B

Nicklas A - Jonas F - Kristoffer L - Farid R

Kenneth S - Asgeir Ø - Simen R

Arber K - Didrik M - Anthony D

Kampen, etter min mening, var veldig lik som maaaaange av våre kamper i 2.divisjon i fjor. Mye kriging, duellspill, 2 og 3 baller som må vinnes, tette og jevne kamper hvor de gode prestasjonen til enkeltspillere avgjør kampene. Sånn var mange kamper i fjor, og Stjørdal er en god pekepinn på hvor vi må hvis vi skal opp i 2. divisjon igjen. 

Men det er fortsatt flere kamper igjen av årets sesong og flere poeng å spille om. Det handler fortsatt om en god sluttplassering og en god forberedelse til neste års sesong. Men en god avslutning på sesongen så tar man med seg motivasjon, flyt, prestasjoner og et riktig fokus inn mot en ny sesong i 2015. I 2015 skal målet være å henge med alle lagene helt til siste serierunde. Så får man telle opp hvor man ligger når siste runde er spilt. 

Mye bra på gang i spillertroppen som stadig utvikler seg i riktig retning. 

Vi fortsetter å bygge for fremtiden og mer moro skal det bli!