SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A -lag herrer: Tynset - Skedsmo 1-1

Gutt 1

A -lag herrer: Tynset - Skedsmo 1-1

Bookmark and Share
A -lag herrer: Tynset - Skedsmo 1-1

Tommy startet med et noe uvanlig lag, men det var nytt, spennende og annerledes. 

Etter langt om lenge og lengre en langt kom endelig spillertroppen seg opp til Tynset stadion. 

Med avreise 0800 fra Skedsmo så var det flere trøtte tryner på vei opp til seriekamp nr. 2. Vi var som alltid ute etter 3. poeng. 

Intervju før kamp fra Tynset: http://youtu.be/RYNc35fvF20

Avreise 0800 var for noen av spillerne litt vel tidlig. Men alle som skulle kom med. 

Etter 5,5 time i buss, 2. stopp, og bespisning så ankom Skedsmo troppen Tynset stadion 1330. Og her var det strålende være, masse mennesker, både gamle, unge, russ og andre som hadde møtt opp til kamp. 

Tynset åpnet sin første seriekamp med å slå Fjellhamar 4-2 så her var begge lag gira på full pott etter 2 kamper. 

Kampen skulle bli jevn, tett, masse avgjørelser både til fordel oss, men også til fordel motstander. 

Laget fra start: 

Stefan Hansen 

Glenn S - Didrik M - Kristoffer L - Arber K

Robert K - Kenneth H - Hiwa P

Kenneth S - Erfan K - Simen R

Benken: Jonas F, Sander W, Lars Marius J, Eivind B. 

Kampen starter slik vi ønsker. Vi styrer tempoet i kampen, har mye ball og skaper en del potensielle sjanser ved Simen, Erfan m. flere. 

Etter rundt 15 minutter får vi en noe tvilsom straffe. Erfan Kamali går frem men bommer dessverre på straffen. Dette gir et hardtarbeidende Tynset lag blod på tann. Tynset tar over kampen og kjører overganger hurtig i lengderetning. Til pause står det 0-0.

2. omgangen starter slik som første omgangen sluttet. Kampen bølger fryktelig mye frem og tilbake og begge lag kan kjøre overgang mot overgang. Tynset presser bra på og får mye støtte av mange publikum på siden. Tynset gjør 1-0 etter etter svak jobbing på 1-2-3 baller inne i eget felt. Etter målet til Tynset så tar faktisk Skedsmo over kampen. Og det er akkurat i denne perioden av kampen hvor det blir mye for dommeren å gjøre. Etter en situasjon hvor Skedsmo er på vei fremover så blir Didrik Mostue liggende nede etter en situasjon. Vi velger å ikke spille ut ballen, mister den og får en overgang imot i det områder hvor Didrik ligger. Overgangen kan bli farlig så Didrik reiser seg raskt opp, og går inn i en knallhard takling som også er rett på ballen. Dommeren er ikke fornøyd med situasjonen og velger å gi et direkte rødt kort til Didrik. 

Dette påvirker kampen i stor grad, men for første gang til vår fordel. Vi får masse energi på dette. 

Etter ett frispark som slås mot Kristoffer Langerud som er høyt opp, stusser videre til Kenneth Stovner som på imponerende vis kliner ballen over keeperen i mål. 1-1 !!! Deilig. 

De siste 5 minuttene bølger frem og tilbake og Kristian Hage blir nødt til å gjøre en profesjonell feil på en overgang imot. Dette gir et gult kort. 

Kampen ender 1-1, og det kunne blitt mange flere mål. 

Det kommer til å være mange lag som skal slite med å hente poeng fra Tynset utover sommeren, så slik kampen utviklet seg, så er vi meget godt fornøyd med 1 poeng. Tynset er et godt lag, som blir enda bedre når gressbanen er klar. Vi er fortsatt ubeseiret i serien og jobber mot toppen av tabellen. 

VI FORTSETTER Å BYGGE FOR FREMTIDEN.