SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget herrer i 3 div. med solid seier mot Lokomotiv Oslo

A-laget herrer i 3 div. med solid seier mot Lokomotiv Oslo

A-laget herrer i 3 div. med solid seier mot Lokomotiv Oslo

Etter tap i forrige 3 div. kamp mot Kongsvinger 2 slo gutta hardt tilbake mot tabell nabo Lokomotiv Oslo. De få tilskuere som hadde møtt opp fikk god underholdning for inngangspengene(de som støtter Skedsmo FK)

Første omgang bar preg av litt usikkerhet hos hjemmelaget. De visste de møtte et godt lag som bl.a hadde tatt poeng mot avdelingsfavoritt Asker. Skedsmo FK eide ballen fra første stund, men klarte ikke å få nok folk inn i 16m. Samtidig var Lokomotiv Oslo flinke til å fylle opp med folk i sine kontringer. Med raske spillere på begge kanter ble våre backer satt på prøve gang på gang. Nå har også vi raske backer, med Arber og Glenn, men i første omgang fikk de seg noen løpeturer. Med raske kontringsspillere i mot blir ofte vår backer litt usikre på om de skal "tørre" å være med offensivt hvilket fører til at vi kommer litt sent. Konklusjon etter første omg var at vi hadde ballen mest, men litt usikkert defensivt uten at motstander skapte veldig store muligheter.

2 omg. var mye "tryggere" fra Skedsmo sin side. Selv om vi fikk med flere i angrep, skapte større sjanser så vi bedre ut i forsvar. Pause praten må ha vært god. Siste halvtimen scoret Skedsmo FK 5 mål og kunne stolte gå av banen etter 93 min. Godt og ha Farid tilbake på midtbanen med sin hurtige teknikk og kreativitet med ball. En god kamp av Sebastien også. Christian scoret igjen, denne gangen 2 mål. Fredrik kom inn og scoret på sin første berøring i kampen. Mergim scoret ikke men jobber godt og bidrar til at de andre medspillerne får enklere arbeidsforhold.

0-1 21 min. Paulsen

1-1 30 min. straffe Simen Rustadbakken