SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget i gang med treningskamper

A-laget i gang med treningskamper

Selv om kalenderen fortsatt viser januar har A-laget alt gjennomført to treningskamper. Lørdag ble det tap 4-1 borte mot Birkebeineren. Et lag som i fjor var svært nærme opprykk til Adeccoligaen. Vi slet til tider med organiseringen av laget på det vanskelige underlaget. Birkebeineren var hakket bedre enn oss i det meste, men kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Vi var ikke særlig giftige foran mål. Og med Willy eller Andy på plass kunne det fort sett anderledes ut. Beklngsmålene kom stort sett etter personlige feil, og det skal vi luke bort før seriestart.

Onsdag ettermiddag sto Adeccolaget Strømmen på motsatt banehalvdel. Det ble et nytt tap, denne gangen 1-0. Målet til Strømmen kom etter en overgang hvor det største spørsmålet i etterkant var om det var 5 eller 10 meter offside. Ikke så viktig i en treningskamp. Resultatet ga uansett et riktig bildet av kampen. Vi fikk nyttig kamptrening mot en bedre motstander. Organiseringen var mye bedre, og når vi hadde ro til å holde på ballen var det ikke så lett å se at det er divisjonsforskjell på lagene. Vi gleder oss til fortsettelsen. I morgen er det trening på stadion kl 1900 og lørdag er det bortekamp mot Gjøvik. Så for de som ønsker å følge gutta er det bare å ta en tur. I tillegg til treninger på stadion mandag og fredag kl 1900 trener vi i LSK hallen tirsdag kl 1900 og torsdag kl 2030.