SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget med nye treningskamper og nye muligheter

A-laget med nye treningskamper og nye muligheter

A-laget med nye treningskamper og nye muligheter

Svein Pettersen, Tommy Stovner, Ken Henri Høgi, Arne Jappe og de andre dedikerte menneskene rundt A-laget er klare for en historisk sesong og jobber hardt med guttene på trening.

A-lag herrer sin neste hjemmekamp er mandag 18.3 kl.1900 på Skedsmo stadion.

Da møter Skedsmo`s spillende krigere Frigg. Vel møtt alle sammen.

PS: For de som IKKE klarer å vente til hjemmekampen så kan dere gjerne ta turen til Nordre Åsen kunstgress for å se A laget spille mot Skeid kl 14.00 førstkommende lørdag 9.3.

A-lager er godt i gang med sesongoppkjøringen og det ryktes fra trenersiden at nivået på trening er "skyhøyt" med stort engasjement og masse trøkk. Spillerstallen er mer eller mindre komplett og både nye og gamle spillere leverer godt på trening og kamp.

Møt opp førstkommende lørdag for bortekamp mot Skeid for deretter å holde av mandagskvelden hjemme mot Frigg på Skedsmo stadion.