SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget med seier i årets første treningskamp

A-laget med seier i årets første treningskamp

A-laget i 4 div. med god start på 2022 sesongen. Lørdag 5 februar hadde Skedsmo FK besøk av Oslo klubben Heming(som trenes av Skedsmo gutten Daniel Westvang).

Skedsmo FK kom best i gang og var det beste laget de første 20 minuttene. Etter en god periode av Skedsmo FK tok Heming mer over spill og sjanser. Det var ikke ufortjent når Heming tok ledelsen 0 - 1. Det ble også pause resultatet. Heming fortsatte der de slapp i 1 omgang og var det beste laget første 25 min. i 2 omg. Det var ikke ufortjent at Heming gikk opp i en 0 - 2 ledelse.

Det virket som dette trigget Skedsmo FK gutta og Skedsmo tok over spillet og skapte mange gode sjanser. Det tok ikke lange tiden før Skedsmo FK reduserte til 1 - 2 ved Petter Evensen. Heming hadde noen kontringer, hvor de hadde noen store målsjanser, men det var Skedsmo som hadde spillet. Ole Moltzau ble spilt igjennom og 2 - 2. Deretter var det bare ett lag på banen og seiersmålet kom i det 90 min. Igjen var det Ole Molzau som ble spilt igjennom og satte inn seiersmålet 3 - 2.

Allerede lørdag 12 februar kl. 13.00 er det ny treningskamp mot Oslo laget Nesodden.