SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget styrker støtteapparat

A-laget styrker støtteapparat

A-laget styrker støtteapparat

A-laget har valgt å styrke støtteapparatet med enda en ny ressurs. Den nye ressursen er sportslig leder og trenerutvikler Kim Andre Pedersen.

Kim Andre har langt fartstid i klubben(er 100% ansatt siden 1/8 2013). Han har trent lag som blant annen G96 som 13 og 14 åringer (nåværende A-spillere Sander Wang, Marcel Egbele, Stian Hagen) og G13 (G98).

Kim Andre har tidligere jobbet på aldersbestemte lag som trenerutvikler både på G16 og G19 tidligere.

Kim Andre har vært i klubben siden 2005, både som spiller, og som trener. Kim Andre jobber til daglig i klubben i administrasjonen med ansvar for hjemmeside m. annet. Kim Andre er leder for barneavdelingen og trenerutviklingen fra 13-15 år. Han er også leder for Skedsmo Fotballakademi. Fremover nå vil han jobbe mer inn mot A-laget og det som skjer der.

Kim Andre sine oppgaver rundt laget vil være

• Analyseansvarlig i ulike perioder av sesongen.
  • Spillerutvikler – jobbe inn mot enkeltspillerne i stor grad.
  • Ha ansvar for utviklingslaget i 4 divisjon.
  • Være en del av dagens trenerteam og gjennomføre treninger i forhold til dette.
  • Jobbe med interne spillere som har ambisjoner, enten på vårt eget A-lag eller andre toppserieklubber.