SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget til Tyrkia for siste oppkjøring

A-laget til Tyrkia for siste oppkjøring

A-laget til Tyrkia for siste oppkjøring

Trenere, ledere, leger, spillere og andre i støtteapparatet er klare for seriestart, og vi gleder oss alle sammen :)

A-lag herrer reiser lørdag til Tyrkia på en ukes treningsleir for å finnsikte formen inn mot årets sesong. En historisk sesongstart hvor Skedsmo har tatt steget opp i toppfotballen.

A-lag herrer reiser førstkommende lørdag på en ukes treningsopphold i Tyrkia.

Her skal det gjennomføres 1-2 treningsøkter pr.dag, 2.treningskamper, konkurranser, sosiale happenings og annet moro.

A-laget begynner virkelig å ta form og etter siste treningskamp mot Frigg som endte 0-0 så ser det ut som den defensive strukturen har satt seg. Nå handler det om å finpusse på det offensive spillet, og kanskje aller mest den siste 3/delen av banen slik at målene kan renne inn bak mostandernes keepere.

Første seriekamp er borte mot Lørenskog på Rolvsrud stadion, lørdag 13.april. For de som ikke er med på Kiwi Grønn cup denne dagen så er det bare å ta turen bort og heie på våre krigere fra korset.

OG HUSK ALLE SAMMEN "KORSET ER PORSCHE"

Med vennlig hilsen den sportslige redaksjonen