SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-laget til topps etter 3 serierunde

A-laget til topps etter 3 serierunde

A-laget til topps etter 3 serierunde

Strømmen 2 ble ingen match for Skedsmo gutta. Det ble en sterk 6-2(2-1) seier på Olympiastadion. Det er mer enn seieren som gledet i denne kampen. Lyon debuterte på A-laget, Sebastien var kreativ og satte fart i midtbanen, Christian blomstret på venstre kanten mm

Kampen var spennende i en omgang(resultatmessig), men når Skedsmo FK etter 4 minutter av 2 omg. økte til 3-1 fikk Strømmen det enda tyngre. Begge lag var gode fremover. Strømmen var klart best i angrep og særlig på sin venstre side skapte de mye. Mange spillere med hurtig nær teknikk, men pga agressive Skedsmo forsvarere skapte de ikke veldig mange sjanser. Ved begge scoringene til SIF, ble vår firer stående, med god linje, god avstand, men det viktigste manglet. 1 F. kom ikke, som da gjorde at SIF angriper fikk bedre tid til å dytte ballen igjennom i bakrommet. Stort sett fungerte dette bra, men når vi sovnet litt var SIF gode til å utnytte det.

Det var baklengsmålene. Det viktigste og ikke minst det mest underholdende er når vi hører 1970 gutta på første og andre tribune rad høylytt applauderer gode prestasjoner, som da Sebastien legger an til brassespark som dessverre ender utenfor, som da Stian slår inn fra høyre og ballen subber ikke bare en, men to og tre hårlokker gjennom 16m feltet. Frisparket til Simen som er så hardt at keeper bare kjenner vindpustet til ballen, men da er det for sent. Når Christian fosser forbi backen og slår 45 grader hvor første Skedsmo spiller bommer, andre bommer og tredje klinkern hårfint utenfor. Begge kantene + debutant Lyon fra JR laget var friske og ikke minst Mergim som igjen nettet 2 ganger. Dette bidrar til at publikum tross frost røyk holder seg varme på stadion, gutter.

Målscorere var: Christian(9min), Kristoffer L(34min), Simen(49), Mergim(71), Stian(78), Mergim(81). Det viser at vi har mange som kan score mål.