SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Åpne treninger fra A-lag til G/J13 - Elite

Åpne treninger fra A-lag til G/J13 - Elite

Åpne treninger fra A-lag til G/J13 - Elite

Hei. For de spillerne som trenger andre og nye utfordringer så begynner alle våre elite-lag med åpne treninger for interne og eksterne spillere. Kontakt til de respektive lagene gjøres til de enkelte hovedtrenere på årstrinnet. Det er mulig for eksterne spillere å ta kontakt før/etter jul frem til Januar 2013.

For kontaktinformasjon på årstrinn og trenere trykk på LES!

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen

Sportslig leder og trenerutvikler

Befinner man seg i en klubb hvor man føler at man ikke får de utfordringene man trenger så er man hjertelig velkommen til å prøve i Skedsmo FK på det aktuelle alderstrinnet. Alle våre elite-lag har minimum 4.aktiviteter i uken, noen har mer. Alle lagene har det samme treningsutstyret, skal være med på innenlands og utenlandsturneringer, har gode utviklingsmuligheter på eget nivå og gjennom hospitering. Man har mulighet til å trene ute på kunstgress, inne i LSK hallen, gymsaler og på Kjeller treningssenter m.m.

For keepere har vi et samarbeid med LSK og Vidar Bekkevold som gjør at keeperne våre får mer spesifikk trening på det keepertekniske.

Spillere som kommer fra andre klubber må ha med seg en skriftlig bekreftelse på at egen klubb er informert og at man ikke har noe utestående hos egen klubb. Dette kan sendes til trenerne på e-post eller man har det med på trening. For informasjon om treningstider på de ulike lagene ta kontakt med de aktuelle trenere på det aktuelle årstrinnet.

G13-Elite: Lars Olav Johannessen, sanmart5406@gmail.com

G14-Elite: Trond Teigland,  trondt@dactari.no; Tlf: 99167738

G16-Elite: Tommy Olsen,  olsentommy@yahoo.no

G19-Elite: Lasse Ullereng, lasse.ullereng@aktiveiendom.no; Tlf: 95911668

Senior Herrer Elite/A-lag: Kjell Olafsrud, kjell@modul.no; Tlf: 92882100

J13: Nils Schøyen; nils@norsar.no;

J14: Paul Benco bencopaul66@gmail.com; Tlf: 982 000 54

J15: Bjørn Sandberg bjorn@lillestrom2020.no tlf 48897905 eller Richard Jensen Moseby, richard-jm@live.com;

J16: Rune Fjellvang; runfj@online.no

J17: Jan Leirvik laur-le@online.no tlf 95299401

J19/Senior Damer Elite/A-lag: Jørn Ove Lunder, jol@skedsmofk.no; Tlf: 91818301

Skulle det være andre spørsmål, eller lignende ta kontakt med sportslig ansvarlig og trenerutvikler Kim Andre Pedersen, kimapeders@gmail.com; Tlf: 99509440