SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Andre serierunde Norsk Tipping ligaen

Gutt 1

Andre serierunde Norsk Tipping ligaen

Bookmark and Share
Andre serierunde Norsk Tipping ligaen

Andre serierunde i Norsk Tipping ligaen 
Skedsmo – Vestfossen 1-2. 
Mål: Lars Jørgen Mork (assist Fredrik Mundal).

Spillere, trenere, ledere og publikum var alle klare og motiverte for en revansje fra NM kvalifiseringstapet mot Vestfossen. Dessverre skulle vi ikke klare å håndtere et direkte Vestfossen lag som nok en gang gjør to mål etter innkast.

Vi starter kampen på en god måte og leder tidlig 1-0 ved Lars Jørgen Mork, etter assist og glimrende igangsetting av Fredrik Mundal (keeper).

Vi blir snytt for en soleklar straffe når Jesper Kornbakk blir felt langt innenfor 16 meteren. Dessverre for oss trekker dommertrioen denne utenfor. Da kunne fort kampen sett helt annerledes ut.

Men, før omgangen er slutt så klarer vi å slippe til to mål av Vestfossen etter innkast. Vi er dessverre altfor sløve og passive når Vestfossen stabler opp masse folk på et lite område. 
I andre omgang spiller vi tidvis Vestfossen langt ut av banen. Vi produserer 6-7 store målsjanser ved Didrik Mostue, Robin Moheim og Jesper Kornbakk, men vi er ikke skarpe nok til å omsette dette i mål.

Vi har en svært god periode på 20-25 minutter hvor Vestfossen ikke henger med, men dessverre klarer vi ikke å holde trykket oppe de siste 10-15 minuttene og kampen dør ut. Vi produserer en svært stor mulighet ved Robin Moheim, men den sklir av tverrliggeren.

Neste kamp er lørdag 28 april borte mot Skjetten. Lokaloppgjør og en tøff kamp venter oss.