SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Baneforholdene hovedbanen

Gutt 1

Baneforholdene hovedbanen

Bookmark and Share

Det kommer inn spørsmål om hvorfor banen er "dårlig". Hovedbanen har på lik linje som alle våre andre baner vært en vinterbane frem til 2 januar. Da ble undervarmen skrudd på. Det har nå bygget seg opp til 5 grader i bakken. Hittil er det fyrt for Kr. 10 000,- så det koster. Det er også årsaken til at vi(som tidligere) ikke har fyrt i desember. I tillegg er det få som trener i desember, kost - nytte

Siden 2004 og til 2017 har vi hatt fyring med gass. I 2017 bestemte kommunen at vi skulle legge om til fjernvarme. I utgangspunktet skulle det være litt billigere, men isteden ble det dobbelt så dyrt. Kommunen jobber med å effektivisere strømmen(det gjøres i vårt tekniske rom - eller gass huset som vi har kalt det) så vi har håp om å kunne ha mulighet til å redusere strømmen som går ut i banen. Banen sloddes hver dag, flere ganger pr. dag og i tillegg vil vi salte de områdene hvor det er is. Nå skal vi få hjelp av vær gudene med mild vær så det vil bli jobbet også i helgen med banen. PS! Undervarme er ingen smelte maskin.

En ting som fortsatt blir viktig særlig gjennom vinteren på alle våre baner er - ALLE MÅLENE MÅ SKYVES OVER PÅ KORTLINJEN ETTER BRUK.