SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / "Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg"

"Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg"

"Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg"

Da er vi godt inne i en ny sesong - ja året er 2014.

En ny sesong gir nye muligheter, både for store og voksne. I år skal vi krige inn resultater både i 3.divisjon herrer, 3.divisjon damer, mens G19 har store ambisjoner for sesongen.

Som de fleste sikkert har fått med seg så rykket A-laget ned fra 2.divisjon til 3.divisjon mens vårt stolte damelag klarte å holde plassen, og det er vi veldig godt fornøyde med.

A-laget har ambisjoner om å kjempe i toppen av 3.divisjon, mens damelaget ønsker om det øverste plassene og med tiden vært aktuelle for 2.divisjon.

Juniorlaget på herresiden ønsker å være aktuelle for interkrets samtidig som de skal videreutvikle de unge lovende spillerne vi har i klubben.

Fremover blir det trent mye, spilt mange kamper og det skal jobbes knallhardt :)

Utover de neste ukene kommer det presentasjoner av trenere, spillere og ledere i form av intervjuer og annet på A-laget, Damelaget, Junior G19 og G16.

Ny trening, nye muligheter. Nye kamper, nye muligheter. Ny sesong, nye muligheter.

" Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg"