SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Best i første halvtime ikke nok for å avansere i NM

Gutt 1

Best i første halvtime ikke nok for å avansere i NM

Bookmark and Share
Best i første halvtime ikke nok for å avansere i NM

Skedsmo FK sitt A-lag tok i mot Raufoss til første runde NM. Raufoss som forventes å kjempe i toppen i sin 2 div. avdeling ble for sterke for Skedsmo gutta. Til tross for tap skal vi være fornøyd med innstillingen til gutta i kampen og som Arne Scheie sa til gutta i garderoben før kamp. "Det er viktig at vi ikke undervurderer Raufoss gutter"

En fin ramme rundt kampen og en stor takk til maskottene fra jenter 2006 Ekorn, ballgutter og verter fra gutt 2002. Takk for et godt engasjement før og under kampen. Takk til Arne Scheie som møtte opp i garderoben før kamp start og fortalte at dette var andre gang han var i garderobe før kamp. Den første var i 1966 før Norge - England, hvor det endte med seier. Arne fortalte om hvor stolt han er som Skedsmo FK supporter og at Skedsmo alltid vil være klubben i hans hjerte. Tidligere på dagen hadde Arne hatt en prat med drillo mens de var ute og gikk tur. Arne spurte Drillo hva han burde si i en slik setting. Drillo var klar i sitt budskap,som han hadde sagt i forkant av Norge - Brasil. Gutter, la oss ikke undervurdere motstander. Dette var Arne's budskap i forkant av kampstart til guttas øredøvende jubel.

Det så også ut til at dette tente gutta fra start. Skedsmo gutta tok tak i kampen fra start og når Mergim, etter et innlegg går høyt opp og tar et ordentlig brassespark stiger forventningene. Det var ikke store endring på treffpunktet som hadde ført ballen inn i mål istedenfor rett over.

http://www.rb.no/Ute_med_hevet_hodet-5-43-56571.html 

Se omtalen i Rb.

Skedsmo FK fortsatte å føre kampen uten å skape veldig store sjanser, men en del nesten muligheter ble det. Så skjer det som ofte skjer når du møter et lag som spiller på høyere nivå. De er effektive. Første scoring kom etter dødball hvor de er mer aggresive enn oss. Fullt mulig og avverge. Rett før pause kommer Raufoss gjennom på vår venstre side, slår inn. Ingen får med seg innløpet på bakre stolpe hvor Raufoss spilleren stupheadder ballen via egen spiller, over Martin som er på vei ned og i mål. Begge scoringene kan det nok sies at skyldes for mye "ball-watching", som det heter på Norsk. 0 - 2 scoringen kom 3 minutter før pause, lite heldig.

2 omgang fikk vi på siden inntrykk av at Raufoss kontrollerte den første halvtimen, men etter at vi fikk inn friske ben ble det litt trykk fra Skedsmo gutta. Lars Marius kom flere ganger gjennom fra vår venstre side og Sebastien kviknet også til på høyre siden. Allikevel ble det for lite trykk i boksen samtidig som Raufoss hadde maaaaange der. Så er det slik at er det mange i boksen, er det ofte ledig fra 20m. Vi prøvde også det, men ballen hadde en tendens til å treffe en Raufoss spiller eller gå høyt over mål eller til siden for mål. 

Konklusjonen fra adm. var at vi hadde en solid kamp defensivt. Gutta står på og viser gode holdninger. Der vi ikke er gode nok er på siste tredje delen. Vi trenger nok litt mer fantasi, timing og trøkk der framme. Vi skal ikke glemme at vi møtte et godt lag, men med ball offensivt var ikke godt nok mot Raufoss. Slår vi langt må bena flyttes hurtig slik at vi kan behandle nedfallsfrukten.

Kristoffer L

Skedsmo's beste spiller var Kristoffer Langerud.

Nå gleder vi oss til neste A-kamp som er mot Strommen 2 på mandag førstkommende.