SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelag 3 div: Skedsmo - Lørenskog 1-1

Damelag 3 div: Skedsmo - Lørenskog 1-1

Damelag 3 div: Skedsmo - Lørenskog 1-1

Uavgjort mot Lørenskog

Damelaget fikk Lørenskog på besøk. Dette er ett lag som før kampen ble sett på av mange som store favoritter i lokaloppgjøret mot vårt unge og lovende damelag.

Med ett tap som svei litt ekstra mot Rapid Athene gikk jentene ut knallhardt og med en sterk tro på å få noe fra denne matchen da jentene er veldig ute etter å imponere.

Laget fra start:

Ronja M

Anette N – Ingrid K – Oda B – Sarah H

Thea A – Vilde B – Emilie O

Vero – Marthe J – IK

Innbyttere:

Jenny C – Anna B – Anne Louise S – Signe N

Vi starter som vi har gjort de alle kampene hittil, nemlig best. Jentene presser høyt med en gang og etter kun fem minutter spiller Emilie en herlig gjennombruddspasning på storscorern vår Vero, som kommer i høy fart å setter ballen enkelt i nettet. 1 – 0 til Skedsmo og Vero sitt sjette mål for sesongen. Stor bragd for ei 15 år gammel jente!

Jentene spiller god fotball og herjer utpå matta de første 20 – 25 minuttene. Så fyrer Lørenskog av ett langskudd som går inn i mål. Synd, ettersom vi var nærmere 3 – 0 enn de var scoring, men dette er noe vi og jentene virkelig må ta læring av, det er uhyre viktig å sette sjansene på dette nivået hvis vi skal ha noe der å gjøre!

Etter 25 minutter er dessverre ikke spillet representativt for hvordan vi i Skedsmo FK ønsker å spille fotball. Vi ble med på Lørenskog sitt «Ett tupp ut» og «Spark og løp» spill, noe vi ikke er særdeles flinke på.

I pausen forteller Arne at vi er nødt til å senke skuldrene og at det virkelig er muligheter i denne kampen. Vi må gå utpå der og få ballen ned på matta igjen og ikke minst sette sjansene våre.

I andre omgang får vi heller ikke til det vi ønsker, og 45 minutter med fotball hvor ballen tilbringer minst 10 minutter i lufta til sammen er ikke dette noe vi er stolte av. Midtbanen vår ble dessverre løpende for mye frem og tilbake da vi aldri fikk tredd de opp ordentlig, men de beit fra seg og gjorde en kjempeinnsats mot store og alt fra 6 – 10 år eldre midtbanespillere fra Lørenskog.

Vero fortsetter å score mål, noe som selvfølgelig er en fordel når vi skal vinne disse kampene, her har resten av rekka noe å lære. Forsvarsrekka vår gjorde en samlet god jobb sammen med Ronja i mål, men her var det en som sto frem mer enn andre denne dagen, og hun ble også belønnet med banens beste Skedsmo spiller.

Vi klarer aldri å få spillet i vårt spor igjen, og kampen ender 1 – 1. Det positive med dette er at jentene var skuffa over å kun få ett poeng mot ett vanskelig lag vi ikke akkurat regnet med å plukke poeng i mot før sesongen.

Hvis vi ser på hva de rundt oss forventer at vi skal klare i år så er vi allerede langt over alle sitt beste tips da de fleste tippet at vi kom til å rykke ned/kjempe om plassen.. Med en 3 plass og med jenter som elsker å spille fin fotball blir dette en morsom sesong for damelaget om vi klarer å holde dette oppe, samt forbedre det vi er mindre gode på.

Neste match er mot Kurland som ligger på 2. plass. Dette blir av erfaring en fysisk kamp mot eldre og rutinerte damer. Så her må balltempo og ett brennende ønske om å vinne igjen ballen være i fokus. Vi får virkelig testa oss i denne kampen, og vi ser frem til utfordringen.

Hver hjemmekamp kårer også en tilfeldig gruppe tilskuere hvem de syntes var banens beste for Skedsmo.
Banens beste Skedsmo-spiller i denne kampen ble fortjent: Ingrid R. Kvale

Ingrid er 16 år gammel og gjorde en kjempejobb i forsvaret hvor hun avverget mye å slo mange presise pasninger med høy kvalitet opp til medspillerne.

Vi er en klubb som satser på fremtiden, og da er det passende at vi også takker våre fremtidige damespillere fra Jenter 2001 som gjorde en fantastisk innsats som balljenter denne kampen

Ønsker dere å følge damelaget? Gå inn på app store på iPhone eller iPad og last ned appen «Pling» Trykk deretter på «Skedsmo Damer» - Passord: «Damer» Da vil dere få live oppdatering fra kampene.