SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget Lørenskog - Skedsmo 0-7

Damelaget Lørenskog - Skedsmo 0-7

Damelaget Lørenskog - Skedsmo 0-7

Etter en god start på sesongen så fortsatte damelaget med en sterk kamp mot Lørenskog.

Da var det klart for prestisje møtet mot Lørenskog. Vi var vel forberedt, og klare, for et av årets store kamper. Og tydelig at jentene var "på" også, for etter 4 min hadde vi nesten avgjort kampen. Først var det en sterk solo prestasjon av Vero etter 1 min, så doblet Camilla ledelsen etter fire min. Vi kontrollerte så omgangen fullstendig, og kunne med litt hell plusset på med mange mål. Vi har i år utviklet oss på flere områder. Og nå er det vi som er farlige på cornere. Aurora sine presise dødballer, ekspederte Vilde nærmere og nærmere mål. Og vilde fikk uttelling på lagets 4 corner. 4-0 banket Camilla knallhardt i hjørnet på en måte ikke mange jenter gjør etter henne. Moro!! Dette ble pauseresultatet, og vi var bra fornøyd med resultatet, men følte vi hadde mer å gå på spillemessig!

Andre omgang hadde vi full kontroll på, og trillet ball på et bra sett. Vi var tålmodige, og skapte også her jevnt med sjangser. Det ble 5-0 på et selvmål. Så satte Marlene inn den sjette på et flott angrep. Før Vero fastsatte sluttresultatet til 7-0, på elegant vis, da hun rundet keeper. Da topper vi tabellen. Og enda viktigere, vi overbeviser spillemessig. Dette må ikke bli noen sovepute. Vi topper tabellen fordi jentene i år er meget flinke til å møte på trening, og gjennomfører treningene veldig bra.