SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget: Skedsmo - Fjellhamar 3-3

Damelaget: Skedsmo - Fjellhamar 3-3

Damelaget: Skedsmo - Fjellhamar 3-3

Seriestart 2 div Skedsmo Damer

Endelig var Dagen med stor kommet, damelaget startet serien i 2 div hjemme mot Fjellhamar.

Det er dette vi trener for i både snø og kulde, og vi gleder oss til hele vinteren.

Både spillere og lagapparatet var spente på hvordan åpningen vill gå. Kampen ble satt i gang og Skedsmo trykket godt på fra start og viste at det bor «noe» i dette laget. 11 minutter ut i kampen slipper jubelen løs og Veronica scorer Skedsmo sitt først mål i 2 div 2016 J

Det er god lagmoral og spillerne gjør jobben vi har snakket om i garderoben før kampstart, vi skal komme etter og ligge tett på motstanderne. I det 24 minuttet blir det litt hektisk og vi er litt uheldige og er sist på ballen i eget mål. Vi er nå like langt og det står 1-1. Vi fortsetter å presse på og i det 26 minuttet legger Emilie pent opp til Veronica som scorer igjen. Skedsmo har ballen mye og vi ser mye av det vi har trent på utpå banen i dag.  Vi går til pause på stillingen 2-1.

2 omgang starter og Fjellhamar ønsker å gå hardt ut og det blir litt hektisk utpå banen noen minutter. Skedsmo får roet det ned og vi får en overgang etter 55 minutter og denne gangen er det Marianne som slår en god ball og Marlene tar den fint med seg og scorer sitt første mål, og vi går opp til 3-1.

I de neste minuttene svinger det begge veier med sjanser til begge lag. Vi legger oss litt lavt og da benytter Fjellhamar sjansen og reduserer til 3-2

Skedsmo tar igjen tak og har mye av spillet og presser på men, så i det 70 minutt skjer det en hendelse og dommeren blåser i fløyta, dommeren er i dialog med assist. dommer og det pekes mot straffemerket. Alle var kanskje ikke enige i den avgjørelsen men dommeren har blåst og Fjellhamar tar straffen og det blir mål, vi er igjen like langt og det står nå 3-3. Vi trykker på mot slutten men kampen blåses av og vi takker for kampen og er glade for at serien endelig er i gang. Det ble poeng i første kamp i 2 div. Med fare for å være subjektive i dag føler vi kanskje at vi fortjente 3 poeng i dag.

Publikum var på plass i solen på stadion i dag og vi takker for støtten og håper vi ga de en god opplevelse og vil gjerne ha de på plass på neste hjemmekamp på Skedsmo stadion, og den spilles søndag 24.04. kl 1500 og motstander er Lyn 2.