SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med 6 poeng på 2 kamper.

Damelaget med 6 poeng på 2 kamper.

Damelaget med 6 poeng på 2 kamper.

Thea Adriansen var banens beste spiller i går.

Damelaget med nok en seier

Når damelaget skal spille hjemme på stadion så skal det gjøres ordentlig.

Damelaget med nok en seier

Når damelaget skal spille hjemme på stadion så skal det gjøres ordentlig. Balljenter på plass, innmarsj, og speaker gjorde dette til en litt spesiell opplevelse for jentene våre. Med en fin ramme rundt takket være engasjerte foreldre og trenere var det duket for en underholdende og viktig kamp mot Skeid. Skeid tapte sin forrige kamp 4-0 mot Øvrevoll/Hosle 2 som hadde med seg hele 7 spillere fra 1. Divisjons laget sitt. Jentene visste derfor at dette ikke kom til å bli en enkel kamp dersom de ikke spilte på sitt beste.

Målet før kampen var å gjøre om Skedsmo Stadion til en bane man frykter og spille på for motstanderne våre, samtidig som vi ønsket å se igjen ting vi har trent på under treninger. Her var det angrepsfotball som sto på menyen, med bevegelser rundt ballfører og aggressiv gjenvinning. I litt overskyet vær og duskregn varmet i alle fall spillet mange tilskuere.

Laget fra start:

Ronja M

Signe N – Ingrid K – Oda B – Ingrid R

Thea A– Vilde B – Emilie O

Sarah H – Vero – IK

Innbyttere:

Anette N – Anna B – Anne Louise S – Marthe J – Tiril F

Kampen starter med litt høye skuldre og vi bruker en liten stund på å få kampen inn i vårt spor, men etter klokka hadde passert 15 minutter på klokka kan de fleste være enige om at det kun var ett lag på banen. 17 minutter inn i kampen er Skedsmo i angrep, og Thea Adriansen fører med seg ballen og skjærer inn fra høyrekanten før ballen blir passa videre til Vilde Børresen utenfor 16-meteren.

Vilde spiller ballen videre til Vero som gjør som måltyver kan best, nemlig setter ballen sikkert til høyre for keeper. 1 – 0!

Vi styrer kampen til tider med flotte kombinasjoner i angrep og rask gjenvinning når vi mister ball. Synd at vi ikke helt får det til å stemme siste 1/3, men det er noe vi må bli flinkere på og som vi tar med oss videre til treningsfeltet. Det var mange jenter som sto frem og høyt press i lengre tid bærer til slutt frukter noen sekunder på overtid i form av en corner. Corneren blir slått av Emilie Olsen frem til førstestolpen hvor vår sterke kaptein Oda Bråthen bryter seg frem og på merkelig vis stusser ballen i mål med foten! Vi går inn i garderoben med en komfortabel 2 – 0 ledelse.

I pausen snakket hovedtrener Arne Jappèè om at vi ikke må blir kjepphøye og tro vi har vunnet. Vi må fortsette og kjempe for å få resultatet vi ønsker. Han trekker også frem at vi må bli mer effektive fremover, men at vi er solide på gjenvinning og ballspillet er i klart favør oss. Jentene er enige i at de kan heve seg ett nivå til og går ut med motivasjonen og trua på at dette er noe vi skal klare.

Vi starter 2. omgang litt dårligere enn vi avslutta 1. omgang, men vi får raskt kampen i vårt spor igjen da Thea mottar ballen etter seks minutter ut i 2.omgang på egen halvdel og slår en kirurgisk gjennombruddspasning til Vero frem til 16-meteren, hun får kontroll over ballen på en touch, runder keeperen og setter ballen enkelt i mål. 3 – 0!

Vi hever oss etter målet og virkelig viser at vi er gode. Debutant Tiril Fladland kommer inn på backen og gjør ett kjempegodt innhopp med gode overlapper og trygghet defensivt sammen med resten av forsvaret som gjorde en god kamp. Synd at vi får lite utav sjansene våre offensivt da det lett kunne stått 5/6-0 etter 40 minutter av 2. omgang, Skeid derimot jakter på scoring de også og får en sjelden sjanse til gjøre ting litt spennende igjen, de får belønningen etter 43 minutter. 3 – 1

Jentene våknet til livs og går rett i strupen på Skeid med godt angrepsspill og bare ett minutt etter Skeid scorer så spiller vi ballen opp til Anne Stige inne i 16-meteren som får en lang tå på ballen videre til Marthe Jacobsen som setter ballen i mål! 4 – 1

Skedsmo vinner 4 – 1 over Skeid og sikrer nok en seier i 3. Divisjon.

Hver hjemmekamp kårer også en tilfeldig gruppe tilskuere hvem de syntes var banens beste for Skedsmo.

Banens beste Skedsmo-spiller i denne kampen ble fortjent: Thea Adriansen

Den 16 år gamle jenta fra Skedsmo spilte en veldig god kamp på midtbanen! Hun var viktig både defensivt og offensivt, og viste det lille ekstra! Gratulerer!

Vi er en klubb som satser på fremtiden, og da er det passende at vi også takker våre fremtidige damespillere fra Jenter 2003 Seler som gjorde en fantastisk innsats som balljenter denne kampen. Jentene fikk være med inn i garderoben etter kampen og det var nok veldig stas :-)

Neste kamp bringer oss hele veien til Moss for å spille mot Rapid Athene. Her skal de neste tre pinnene hentes. Jentene er i form, og har trua på det de gjør sammen. Her er det muligheter!