SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med ny seier!

Damelaget med ny seier!

Damelaget med ny seier!

Skedsmo A-lag damer ønsket å opprettholde sin gode form i 3. Div og for å gjøre det måtte vi også komme oss forbi fjorårets topplag, Kurland på Skedsmo stadion, og vi har bestemt oss, her skal vi ikke avgi poeng i år!

Det var en litt uryddig start på kampen, hvor spillet bølget frem og tilbake, og vi fikk ikke "satt" kampen slik vi ønsker.

Det var derfor veldig deilig da Camilla headet Auroras corner rett i mål etter 8 min. Sterk prestasjon av begge spillerne. Vi styrte kampen mer og mer, og kunne med mer tur og dyktighet, ha avgjort kampen i første omgang. Men Kurland var også farlige på to kontringer, så vi følte oss ikke trygge da vi gikk til pause.

Vi ønsket i andre omgang å bli mer presise på den vanskelige "siste tredjedelen"! vi skulle også prøve å tre opp hurtigere.

Vi klarte å heve både forsvars, og angrepsspillet i andre omgang. Vi hevet tempo og presisjon, Og skapte flere muligheter. Mål ble det i det 23 minutt, da Emilie spilte fri Camilla, som scoret sikkert. Samme dame satte også inn 3-0, nå etter assist fra Maren. Kurland fikk noen muligheter på slutten av omgangen, men ellers var andre omgang bedre defensivt fra vår side. Kampen ender 3-0 og tre pinner til er samlet ned i sekken!

Vi har mye sykdom og skader blandt forsvarpillerne, og veldig sterkt, å holde nullen nok en gang, med nesten nytt forsvar. At stallen er bra, viste også våre to spillere som kom inn etter skade, og sykdomsperiode, Anette N og Thea. De klarte seg veldig bra.

Da er det klart for en av årets vanskeligste kamper, ny nedrykkede Borgen på naturgress. Det ser vi frem til!!

Som vanlig kårer vi kampens Skedsmospiller. Denne gangen ble det: Camilla Wangen som scoret hat-trick!

Vi vil også takke balljentene våre fra Skedsmo J2002: Nora, Kristine, Iman, Pernille, Bertine og Marie!