SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med seier!

Damelaget med seier!

Damelaget med seier!

Damelaget var godt fornøyd med seier i første seriekamp, og mer skal det bli. Moro.

I går startet første seriekamp for flaggskipet våres på jentesiden, nemlig damelaget. Med en gjennomsnittsalder på hele 17 år så blir det litt aldersforskjell på motstanderne til tider i 3. Div, men som alle vet så trumfer talent som regel alltid alder!

I går startet første seriekamp for flaggskipet våres på jentesiden, nemlig damelaget. Med en gjennomsnittsalder på hele 17 år så blir det litt aldersforskjell på motstanderne til tider i 3. Div, men som alle vet så trumfer talent som regel alltid alder! Målet for sesongen er å kunne beholde plassen i 3. Div og bygge for fremtiden med dette unge laget med mye potensial! Så til å være ett av to lag som skal måles resultatsmessig i Skedsmo FK så var det viktig å ta hjem alle poengene i årets første damekamp.

Laget fra start:
Sunniva F
Anette N – Oda B – Signe N - Anne Louise S
Vilde B
Emilie O - Ingrid K
Sarah H - Vero - IK
Innbyttere:
Jenny C – Shirin K - Ingrid R - Anna B

Dagen i går startet med en spent gjeng som møtte opp på stadion for avreise til Amasone (Vollen). Vi startet dagen med ett par forståelige forfall på viktige spillere, men hospitanter og resten av laget viste at de klarte å stå frem selv uten disse. Vi kom frem i god til og fikk tid til nødvendige forberedelser og stemningen var god! Litt nervøst, men det skal det tross alt være i en seriestart.

Vi møter ett lag som slo «lange flate ballær» og var egentlig ganske ufarlige, mye takket være kapteinen Oda Bråthen som skapte trygghet i forsvaret. Vi var derimot ett lag som jobbet bra og spilte god fotball. Banestørrelsen kom litt inn i fokus da det ikke alltid var like enkelt å spille god fotball, men jentene forsøkte så godt de kunne!
Kampen starter bra og etter kun 4 minutter scorer Veronica «Vero» Larun i sin debut for damelaget etter en gjennombrudspasning av Vilde Børresen og for en dubut Vero skulle få. Bare fem minutter senere er det nok en debutant, Emilie Olsen som passer ballen over til Vero, og vips, 0-2. Og når man skal debutere, så gjør man det med stil og igjen er det Emilie som legger ballen til rette for Vero så hat-tricket er ett faktum i det 14 minutt.
Vi går til pause med denne ledelsen og i garderoben går vi igjennom det vi må forbedre oss på, og ting som er positivt som vi ønsker å se mer av.

Vi er litt defensive i starten av 2. omgang og litt konsentrasjon må på plass. Det justeres litt, så kommer vi godt inn i kampen igjen. Med 10 minutter igjen å spille får vi straffe. Sarah Hemat går frem og dunket ballen i nett-taket. Sunniva Frøyland kom inn og debuterte for damelaget som keeper for oss da vi måtte gjøre ett bytte i siste liten pga sykdom og gjorde en kjempekamp ved å holde på nullen og skape trygghet i dødballsituasjoner.
Vi vinner kampen fortjent 0-4 i serieåpningen og tar med oss tre pinner hjem til Skedsmo.

Vi gleder oss til fortsettelsen. Nå er de verste nervene forhåpentligvis borte og vi kan fortsette og spille ball. Vi er (og vil være) ett mer spillende lag enn mange andre av lagene vi møter og det er jo det fotball handler om, ikke sant? :)
Møt opp for å heie jentene frem til nok en seier Mandag 12. Mai på Skedsmo Stadion! God fotball, seier og spilleglede er på menyen!

133348041037_Sunniva_Frøyland_1