SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med seier i årets første kamp

Gutt 1

Damelaget med seier i årets første kamp

Bookmark and Share
Damelaget med seier i årets første kamp

Damelaget startet 2013 med en sterk seier i treningskampen mot Øvrevoll/Hosle på Hosle banen. Ø/H er en sterk jenteklubb i Bærum. Skedsmo stilte med 3 debutanter, Rikke Sofie, Marte og Vilde fra start og Vilde ble matchvinner allerede i det 30 min etter gjennomspill fra den andre debutanten Marte. Keeper Shirin fikk også debutert på damelaget da hun stod 2 omg.

Laget:

                     Marita/Shirin

Ine A.     Ida        Selje       Kjersti

             Marte    Rikke Sofie  Oda

Vilde               Siw           Silje

Fokus for kampen var det vi har jobbet med i desember og januar. Første forsvarer, aggresivitet, lese spillet og være tidlig i bevegelse, ta av pasningsalternativer. Bakre 5er var aggresive og dyktige til å bryte foran. Midtbane 3er jobben samlet def. og vant mange dueller, god aggresivitet. Hos pissene savnet vi aggresivitet i 1 omg hvorpå vi pratet om det i pausen og responsen var positivt. Kampen i seg selv var jevnspilt med et lite overtak til Ø/H i første omg, men en helt jevnspilt 2 omg.

Ida var også tilbake etter leddbånd skade og fikk gode svar i denne kampen. Sammen med Selje dirigerte de både forsvaret og resten av laget. Ina A. debuterte på back og gjorde jobben kjempegodt.

Det skal også nevnes at Siw og Rikke Sofie scoret, men scoringene ble annulert for offside.

Det er god grunn til å være godt fornøyd med prestasjonene til jentene i denne kampen mot et godt Ø/H lag. Særlig defensivt er det god grunn til å være mest fornøyd med, men off er det mer å hente på pasningskvaliteten.

Det må nevnes at kampen gikk i -12 grader og at dommeren, som forøvrig dømte godt, kjørte kortermet dommer drakt(ikke shorts). Mulig noen tror sommeren har kommet.