SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med seier!

Damelaget med seier!

Damelaget med seier!

Damelaget med stor-seier!

Etter en liten nedtur med tap borte mot Skeid forrige mandag var vi nødt til å plukke poeng om håpet om opprykk fremdeles skal henge i en tynn tråd.

Så første kamp på hjemmebane var helt nødt til å bli bra når Rapid Athene kom på besøk. Jentene og støtteapparatet var sugne på å revansjere 5 – 1 tapet i Moss, og jentene var klare for å plukke tre pinner! Ett par nye debuter (Thea B og Anette L) samt at Shella er kommet tilbake fra militæret hjelper den allerede unge 11'ern våres.

Laget:

Sunniva F.

Thea B – Ingrid K – Shella C – Anette L

Vilde B – Oda B – Emilie O

Thea A – Vero – IK

Innbyttere: Jenny C – Pernille V – Anna B - Charlotte H

Matchen starter med felles innmarsj og «Welcome to the jungle» ljomer over høyttaleranlegget på Skedsmo Stadion, dommeren setter i gang kampen og jakten på pinnene er i gang.

Jentene starter kampen med bevegelser som ville fått hver gymlærer ute blant norske skoler til å riste på hodet. Var mye passivt, mye stille stående og lite av det meste. Det tar jentene hele 15 – 20 minutter på å komme i gang, med da skal det også sies at de virkelig slo på bryteren.

Etter 19 spilte minutter starter vår toppscorer Vero ett soloraid på venstresiden og dribler vekk Athene spillerne, en etter en. Backen blir runda, midtstopperen tar seg en kald cola og alene med keeper fra død vinkel gjør Vero det «enkelt» og skrur ballen forbi keeper. 1 – 0

Jentene presser på og spiller tidvis veldig god fotball. Dessverre holder vi oss veldig mye på venstresiden av banen, og med lite interesse for å vri spillet blir vi stående der. I det 29ende minutt får plutselig IK en lys idé om å kanskje få kula på andre siden av banen. Hun spiller frem Oda, som vrir spillet videre på høyresiden der Thea A står på lur. Thea spiller ballen enkelt inn i banen til Vilde som legger kula over til Vero. Vero har ingen problemer med å score og vi går opp i en 2 – 0 ledelse.

Bare fem minutter senere får Thea ballen på høyresiden og setter fart, dribler forbi en og skjærer inn i banen med stor fart. 20 meter fra mål spiller hun kula over til Emilie som fyrer ett langskudd som går rett i omegn av krysset! 3 – 0 og jentene har fått blod på tann!

Vi går til pause med en 4 – 0 ledelse etter ett mål fra Vero på slutten med en assist fra Thea A. I garderoben ønsker vi at jentene skal flytte ball fra side til side og at vi er nødt til å starte 2. omgang slik vi sluttet i 1. omgang.

Omgangen ble blåst i gang og det ble noen minutter før jentene kom i gang igjen. Mulig jentene følte seg komfortable med 4 måls ledelse, men trenerapparatet ønsket andre boller og ville ha fler mål ettersom målforskjellen kan bli avgjørende da alle poeng blir telt opp i slutten av sesongen.

Innbytter Pernille gjorde 5 – 0 målet bare få minutter etter hun kom inn etter en pasning fra Vilde, 20 minutter senere avslutter Emilie ett herlig soloraid med mål nr. 6 etter å ha vist to Rapid spillere hvor pølsebua på korset lå og introduserte en av Rapid spillerne for Skedsmo tunnelen lå når hun dro luka på siste-jenta. Hele kampen ble avsluttet med mål nr. 7 da Shella løper fra alt som heter Rapid, og legger pasningen på foten til Emilie som ikke er i nærheten av å bomme.

Kampen ender 7 – 0 og klatringa har begynt for alvor! Ungjentene våre fra 99 scoret seks av målene i dag. Det tyder på at det virkelig er noe stort på gang for dette unge laget med den fantastiske gjennomsnittsalderen på 17 år!

Hver hjemmekamp kårer også en tilfeldig gruppe tilskuere hvem de syntes var banens beste for Skedsmo.
Banens beste Skedsmo-spiller i denne kampen ble fortjent: Veronica Larun

Vero er ei 15 år gammel jente som virkelig var farlig på topp og med tre mål til i mål kontoen så kan denne jenta bli en avgjørende brikke i ett ungt og spennende jente/damelag.

Vi er en klubb som satser på fremtiden, og da er det passende at vi også takker våre fremtidige damespillere fra Jenter 2001 som gjorde en fantastisk innsats som balljenter denne kampen. Jentene fikk lov til å komme inn i garderoben etter kampen og syntes dette var stas.

Ønsker dere å følge damelaget? Gå inn på app store på iPhone eller iPad og last ned appen «Pling» Trykk deretter på «Skedsmo Damer» - Passord: «Damer» Da vil dere få live oppdatering fra kampene.