SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget med tap i kamp 3!

Damelaget med tap i kamp 3!

Damelaget med tap i kamp 3!

Første taper for Damelaget i årets sesong kom etter en bortekamp mot Rapid Athene.

Første tapet for damelaget

Jentene møtte opp i Moss fokuserte, med selvtillit og ett mål om full pott. Arne pratet med jentene før kamp om at dette ville bli vanskelig selvom Rapid Athene sto med kun ett poeng på tre kamper. Han uttrykte klart at vi ikke måtte bli kjepphøye og tro at dette vil være en badekamp hvor vi skal få en seier gratis av Rapid. Her gjaldt innsats og jobbing hele veien i 90 minutter.

Laget:

Ronja M

Sarah H- Oda B- Tiril F- Anette N

Thea A- Vilde B- Emilie O

Vero - Marte J- IK

Innbyttere:

Anne S - Ingrid R - Anette L

Været var perfekt, jentene var klare og matchen ble satt i gang og kun etter tre minutter løper IK nedover venstrekanten mot dødlinja, og legger en perfekt pasning bakover til Emilie som står utenfor 16-meteren. Emilie får raskt kontroll på ballen og fyrer av ett skudd i lengste hjørnet på Rapid keeperen. Skedsmo 1 – Rapid 0

Jentene var fornøyde og vi i trenerapparatet tenkte som man vanligvis tenker. Dette blir en bra match for oss.

Med flere sjanser til å øke ledelsen klarte ikke jentene å virkelig være på tæra den siste 1/3 og da vi først kom igjennom ble det dessverre ingenting utav sjansene. Rapid utligner etter 12 minutter, og det blir match igjen. Jentene fortsetter å presse, og spille ball. Vi glemmer dessverre den viktige jobben defensivt og blir stående for mye på hæla når Rapid har ballen. Dette straffer selvfølgelig Rapid oss med for etter 36 minutter scores det nok en gang og vi ligger under 2 -1 til pause.

Arne tar en prat med jentene og krever at vi flytter beina mer, både defensivt og offensivt. Vi må gidde og løpe å slutte med jogginga. Hvis vi skal ha noe håp om å snu denne kampen må vi heve oss flere hakk.

Andre omgangen startet bra og vi fortsetter å presse og komme til sjanser. Vi får dessverre aldri kampen inn i vårt spor igjen da Rapid virkelig var hissige på å vinne ball, og vi ikke klarer å utnytte våre sjansen. Dette ble til slutt en kamp hvor alt gikk for Rapid og ingenting gikk for oss. 18 minutter ut i andre omgang går Rapid opp i en 3 – 1 ledelse.

Sjanse på sjanse blir enten sløst bort eller redda av en god keeper for dagen i Rapid buret. Vi har virkelig sjansen til å snu denne kampen ved flere situasjoner, men det ville seg rett og slett ikke. 4 – 1 etter 39 minutter og sluttresultatet blir satt kun tre minutter senere. Skedsmo taper sin første kamp 5 – 1 i en kamp hvor en type med navn Murphy fikk bevist at alt som kan gå galt, går galt.

Vi takket for kampen, og fikk beskjed av Rapid-trener om at vi absolutt var det beste laget de hadde møtt hittil, men at de hadde stang-inn i dag noe vi kan delvis være enige i. For det er en fin linje mellom å ha uflaks og rett å slett være udyktige siste 1/3. Men dette tar vi selvfølgelig på treningsfeltet, forbedrer og kommer sterkere tilbake med.

Etter kampen sa vel Oda det best «Dette var en kamp vi tapte ufortjent, men samtidig fortjent»

Vi ligger fremdeles på 3 plass i 3. divisjon og jentene hever hodet og ser fremover mot neste kamp. Da møter vi rivalene Lørenskog, og jentene er gira! Vær med og heie Skedsmojentene frem til en seier!

Kampstart Skedsmo – Lørenskog 18:45 Mandag 02.06