SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Damelaget sesongen 2015

Damelaget sesongen 2015

Damelaget sesongen 2015

Nå er det snart sesongstart for Damene og forberedelsene er i gang.

Nå er det snart sesongstart for Damene og forberedelsene er i gang. Det er stor aktivitet og bra treninger med mange spillere om dagen. Det har også kommet nye og spennende spillere inn i troppen som er med på å skape kamp om plassene. Her må det «trøkkes» til på treningene og virkelig ønske seg en plass i startrekka. Og det gir bra treninger og utfordrer spillerne i laget.

Vi har hatt noen treningskamper i år og møtt bra motstand. Vi har spilt 4 kamper så langt og vunnet tre av de, det er vi meget fornøyd med. Kampen vi tapte var mot Elverum sitt damelag.  Søndag 8 mars reiste vi til Elverum og dette er et lag som skal spille i 2 div og vi forventet tøff motstand. Det er moro å få prøve seg mot tøffere motstand også og det ble det.

Vi hang godt med teknisk og var absolutt på høyde med de men mangler litt på fysikken. Men det kommer. Man må huske på at vi er et ungt damelag og snittalder på laget vårt er 18,05 år J. I skrivende stund er troppen i overkant av 20 spillere.

Prosjekt 1 div kvinner er også noe vi er involvert i og det er spennende. Prosjektet er et samarbeid mellom LSK – Skedsmo – Lørenskog. På sikt ønsker man seg da et lag i 1 div og det er dit vi sikter J

Vi er i disse dager også med i kampen om plassen i NM og fredag 20 mars kl 1745 møte vi LSK og håper på videre avansement i NM

Før seriestart reiser vi på treningsleir i Tyrkia og der skal vi legge et godt grunnlag for en god seriestart. Der skal vi også samarbeide med LSK som også reiser ned.

Som alle andre synes vi det er moro å spille for publikum og lage en god ramme for Damene våre, så vi ønsker alle sammen velkomne på våre kamper og setter stor pris på at dere er der for oss.

Damelaget