SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Dana-cup - Noen få lag som er med igjen på fredag

Dana-cup - Noen få lag som er med igjen på fredag

Dana-cup - Noen få lag som er med igjen på fredag

Flere lag røyk ut på slutten av torsdagskvelden. Her kommer noen referater fra lagene.

G19 spiller kvartfinale i dag.

Vi ønsker dem og flere lykke til.

Da var cup eventyret ute for G16.
kamp 3 i gruppespillet ons, møter vi laget Namsos, kampen startet bra, vi får inn det første målet av Sander F, etter bare noen min, guttene våre spiller kjempe bra, de får inn et nytt mål denne gangen også Sander F. Vi presser på for denne kampen skulle gutta vinne, Namsos får frispark på vår side spiller nr 9 tar den og den går rett i mål. Men så er det noe som skjer Namsos blir stygge i spillet dommern blåser ingenting, hun blåser kun for mål, helt tragisk å sette opp slike dommere, men vi klarer å sette ballen i mål også denne gang Sander F, Namsos scorer igjen på frispark som
Treffer en gressstus og går rett i mål de spiller styggere, men det er vi som igjen får mål denne gangen er det Tobias som får den inn, og til slutt så er det Jon Magnus som setter punktum vi vinner kampen 5-2 og blir pulje vinner. Selv omkampen utvikler seg på denne måten så skal gutta ha skryt at de ikke lar seg provosere.
Tors 32 dels finale skal spilles mot america elite et lag fra Mexico, så her forbredes godt trener Andre møter opp på 64 dels finalen for å se på motstanderen som gutta skal spille og fant ut at dette skal gå bra, vi slår America elite 3-1 guttene spiller bra i 30 varme grader. Så da blir det 16 dels finale. Og den gikk kl 2020 mot Stokke,  her ble det dessverre tap 2-0 gutta kjempet godt, men det beste laget vant .
guttene går ut av cupen med 24 mål inn og sluppet inn kun 5 mål.
så dette lover godt til seriestart hjemme 15 aug.
så nå tar gutta fri og er turisterr i Danmark før vi setter nesa mot Norge.
Vi ønsker JR gutta lykke til med resten av kampene her i Dana cup.
Hilsen G16 IK

G14- 2000:

16 dels finale G14-1 laget

Skedsmo - Flint Tønsberg

Ble litt kjøligere utover dagen, og vi satte vårt håp til at guttene skulle spille en god kamp som ville føre de til 8 dels finalen.

Kampen ble jevn og tett fra start til slutt.

Skedsmo gutta satt press på Flint fra starten av med fine kombinasjoner. Presset gjorde at Flint slo langt frem mot hurtige vinger og spisser. På en av disse langpassningene fikk Flint en halvsjanse, som de utnyttet og fikk satt inn 1-0. Dette var også pause resultatet.

Andreomgangen ble preget av mye kjemping for at det skulle bli en utlikning. 3-4 sjanser produserte Skedsmo og hadde alt som var av sjanser og spill.

Desverre ble det ingen utlikning og Skedsmo G14 er ute av årets DanaCup.

Vi kommer sterkere tilbake, og allerede til uken skal lagene vi møter i Norway Cup få merke kvaliteten som ligger i disse guttene!

G12- 2002/2003:

Her møter vi regionslaget til Nord-Jylland, og blir utspilt fra første spark. Dette er nok laget som kommer til å vinne denne klassen.

God innsats i steikende sol, og foreldregjengen stod på i varmen de også

Nyttig erfaring for gutta, og de er fornøyde med innsatsen.

Takk for oss Heia Skedsmo