SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / ELITE MEDICAL

Er dere klare for sesongstart? Trenger dere utstyr?

ELITE MEDICAL

Er dere klare for sesongstart?

Vi i Elite Medical er stolt leverandør av idrettsmedisinske og skadeforebyggende produkter til Skedsmo FK og mange andre idrettsklubber rundt om i Norge.

Elite Medical er Elite Marketing sin nye storsatsning.

Er dere klare for sesongstart?

Vi i Elite Medical er stolt leverandør av idrettsmedisinske og skadeforebyggende produkter til Skedsmo FK og mange andre idrettsklubber rundt om i Norge. Elite Medical er Elite Marketing sin nye storsatsning. Elite Marketing har gjennom de siste 25 årene levert førstehjelps – og sikkerhetsutstyr til bedrifter over hele Norge. Alle våre produsenter og samarbeidspartnere er store, solide aktører innen førstehjelps - og idrettsmedisinskutstyr. Vi tilbyr derfor idrettsmedisinske produkter av svært høy kvalitet til en fornuftig pris.

I forbindelse med oppstart av høstsesongen ønsker vi å tilby alle lagene i Skedsmo 30% på medisinske idrettsbager og førstehjelpsskrin. Vi tilbyr også 15% i klubbrabatt på alle våre produkter, besøk gjerne vår hjemmeside: elitemedical.no for full oversikt. Vi gleder oss til å komme i kontakt med hvert enkelt lag og til å følge hele Skedsmo FK utover i sesongen. Vi heier på dere!

Kontakt oss gjerne på mail: caroline@elitemedical.no og/eller ring oss på 93897331 for en hyggelig prat.

Vi skreddersyr til hvert enkelt lag og tilbyr gode klubbrabatter til alle lagene!