SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Fantastisk bra gutter

Gutt 1

Fantastisk bra gutter

Bookmark and Share
Fantastisk bra gutter

Tommy kunne koste på seg det breieste smilet i dag og særlig var han fornøyd med at Andy endelig fikk nettkjenning igjen.

Alt snakk om høye skuldre og klarer ikke å levere når det gjelder, ble for alvor tilbakevist på Haraløkka i dag. Vi er bunnsolide bakover og sprudler fremover. Bøler skal ha for å prøve, men vi slipper de ikke til særlig mange muligheter.

Selvsagt kan vi stille spørsmålstegn ved at vi ”bare” vinner 2-0 etter å ha skapt et tosifret antall store sjanser, men jobben gjøres på en fantastisk måte og tre nye poeng på vei til 2 divisjon settes på kontoen.

Selv om sommeren virkelig har sluppet taket og været viste seg fra sin verste side med snø i stormkastene fikk vi fotball som varmet de kalde skedsmokroppene som hadde tatt turen til Haraløkka i dag. Etter en litt famlende åpning de første 25 min, fikk vi en time med festfotball fra øverste hylle. Det var aldri særlig farlig foran Martin i skedsmomålet, men vi var ikke helt trygge på de mange dødballene Bøler hadde den første halvtimen. Andrei og Kristoffer spiller bunnsolid i midtforsvaret og er så langt vi kan se feilfrie gjennom hele kampen og rydder unna det som kommer. Med Mats og Farid på hver sin side i den bakre fireren har vi et forsvar som tåler større utfordringer enn dette.

Med en nykomponert midtbane bestående av Cass, Hiwa og Asgeir sliter vi litt til å begynne med, men når de løser koden dominerer vi midten totalt. Vi er flinke til å variere med å spille gjennom midten og slå langt. Og det er nettopp på et langt oppspill fra Farid til Willy vi skal få det første målet. Willy løper seg fri fra forsvaret lobber ballen over keeper og setter den i mål med hodet.

Målet virker i aller høyeste grad utløsende på spillet, men vi skal slite med å få ballen i mål.

Resten av kampen dominerer vi totalt.

Den ene store muligheten etter den andre rulles opp. Før det har gått fem min av andre omgang teller vi tre meget store muligheter. Asgeir på volley rett utenfor og Willy to ganger gjennom alene uten å score.

Særlig er vi farlig på høyrekanten, ofte igangsatt av Mats som bryter og setter i gang fine angrep. Dessverre er vi for upresise foran mål og den andre scoringen lar vente på seg så lenge at det nesten blir i overkant spennende.

Fra LSK hallen får vi også meldinger om at målene renner inn i Ull/Kisa målet, som for anledningen stiller et meget ungt mannskap da det er Adecco kamp senere på kvelden.

På Haraløkka blir presset mot Bølermålet større og større. Willy har flere store muligheter. Bl a dundrer han ballen over fra fem meter.

Asgeir skyter i tverrliggeren, Hiwa i stolpen og slik fortsetter det. Så endelig fem minutter før slutt er Hiwa gjennom og skal sette ballen i mål, men igjen slår keeper til corner. På corneren er imidlertid Andy ustoppelig og header inn 2-0.

Tre poeng er i boks og et stort skritt nærmere det målet vi har snakket så mye om i høst.

Nå vet vi godt hva som gjelder neste lørdag hjemme mot Fjellhamar. Tar vi poeng der er opprykket sikret. Skulle vi for andre gang i år gå av banen hjemme på stadion uten poeng har vi elleve mål til gode på LSK 2. Fordelen er at vi kan avgjøre dette selv og krone en fantastisk sesong med et historisk opprykk til 2 div.

Vi regner med at det blir folksomt på stadion neste lørdag kl 1500.

Dagens lag:

                 Martin

Mats    Andrei    Kristoffer    Farid

    Hiwa       Cass     Asgeir

   Willy       Andy     Jonas (Eddy77)