SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Flere A - spillere på plass, Didrik, Arber og Kenneth S

Flere A - spillere på plass, Didrik, Arber og Kenneth S

Flere A - spillere på plass, Didrik, Arber og Kenneth S

Hovedtrener Tommy Stovner og Sportsjef Jørn Ove er godt igang med å signere nye spillere.

De siste 3.spillerne som er på plass er Didrik Mostue, Kenneth Stovner og Arber Krasniqi.

Tidligere er Jonas Fausk, Simen Rustadbakken og Jon Fredrik W på plass. Se mer for informasjon og bilder.

Didrik Mostue: Skedsmo gutt som har vært spiller under Tommy for noen år tilbake når juniorlaget spilte i interkrets G19. Didrik har tidligere spilt i Gjerdrum, Skedsmo og Lillestrøm. Didrik er en stor, sterk midtstopper. Hans egenskaper som er å være ledertype, tar ansvar og veldig positiv på banen. Didrik er født 1992.

Arber Krasniqi: Ekte Skedsmo gutt som har spilt mange år i Skedsmo, med unntak fra et lite opphold i Lørenskog over noen år. Arber har en lillebror på 2001 som også spiller i klubben. Arber spilte for Skedsmo i fjorårssesongen og er en rask spiller, god 1 mot 1, treningsvillig, stiller krav til de andre. Arber er en ving/spiss. Arber er født 1993.

Kenneth Stovner: Kenneth er en ekte Skedsmo gutt som har spilt alle sine barne- og ungdomsår i klubben. Kenneth spilte også i 2.divisjon i fjor og er klar for en ny sesong. Kenneth har en ekstrem pasnings og skuddfot, godt blikk for spillet og treningsvillig. Kenneth spiller en av 3 erne på midtbanen. Kenneth er født 1991.

Velkommen skal dere alle være. Flere Skedsmo gutter på vei inn, og det liker vi.

"Korset er porsche"

Didrik Mostue