SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Flere spillere på plass, Sebastien Lobmann og Anthony Davies

Flere spillere på plass, Sebastien Lobmann og Anthony Davies

Flere spillere på plass, Sebastien Lobmann og Anthony Davies

Sebastien er klar for en ny og forhåpentligvis skadefri sesong.

Da er flere spillere klare for sesongen 2014 rundt A-laget.

Denne gangen er det Sebastien Lobmann og Anthony Davies som er klare.

2 nye spillere er klare for Skedsmo A-lag den kommende sesongen.

Sebastien Lobmann - spilte for A-laget i fjor men var dessverre lenge ute med skade og kom ikke skikkelig igang før langt ute på høsten, og da var han virkelig på gang. Sebastien er en seriøs spiller som trener mye, god med ball, godt skudd, god feilvendt og kan spille både på midtbanen og spiss.

Anthony Davies - Er ny for sesongen og har tidligere spilt for Strømmen og Kløfta. Anthony er en rask spiller som er god 1 mot 1 offensivt. Anthony er en spiller som kan bekle vingen og vil være en trussel for backene på motstanderlaget.

Velkommen skal dere være gutta, vi gleder oss til ny sesong :)

Presentasjon av spillere kommer fortløpende.

Så langt er følgende spillere klare for A-laget neste sesong:

Asgeir Ørn Olavsson, Jonas Fausk, Arber Krasniqi, Sebastien Lobmann, Anthony Davies, Kenneth Stovner, Daniel Mostue, Simen Rustadbakken, Jon Fredrik Withfeldt. Flere spillere både internt og eksternt er på vei.