SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / G14 - Treningsgruppe 2 med sterk prestasjon i Dana cup

G14 - Treningsgruppe 2 med sterk prestasjon i Dana cup

G14 - Treningsgruppe 2 med sterk prestasjon i Dana cup

G14 – 3 KOM OGSÅ TIL 16-DELS FINALEN i A-SLUTTSPILLET

Vi gratulerer hele G14/treningsgruppe 2 med en herlig Dana-Cup.

G14 – 3 KOM OGSÅ TIL 16-DELS FINALEN i A-SLUTTSPILLET

Vi gratulerer hele G14/treningsgruppe 2 med en herlig Dana-Cup.

Skedsmo 4 spilte en spennende 64-dels finale i B-sluttspillet mot Freidig i dag tidlig med ledelse 2-0 rett før pause. Etter mye kjemping fram og tilbake endte det dessverre med tap 2-3. God innsats av alle spillere:)

Skedsmo 3 vant 2-1 over Tiller IL i 32-dels finalen i A-sluttspillet etter en kjempeprestasjon hvor to cornere gikk rett i mål. Deilig!!I 16-dels finalen mot Saku Sporting fra Estland ble det en dramatisk kamp hvor vi utlignet til 3-3 kun få minutter før slutt, men estlenderne klarte å pirke inn et meget tvilsomt seiersmål i angrepet etter. Gutta skal være veldig fornøyd når vi som et breddelag i klubben klarer 17. plass i vår klasse der det totalt deltok 148 lag.
Vi er derfor også kjempestolte at vi kom like langt som satsningslaget, Skedsmo 1, som også kom på 17. plass i klassen.

Som lagleder må jeg må fortsatt klype meg i armen for å forstå at dette har skjedd, og jeg vil også benytte anledningen til å takke spillere, trenere og ledere rundt laget for innsatsen både sportslig og i gymsalen.

Odd Einar Rindalsholt

Lagleder G14/treningsgruppe 2