SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / G16 - fosser videre i interkretsserien med 2.strake seiere

G16 - fosser videre i interkretsserien med 2.strake seiere

G16 - fosser videre i interkretsserien med 2.strake seiere

Hovedtrener Andre Schelander har jobbet hardt med guttene på trening og det har virkelig begynt å gi resultater.

G16 laget i interkrets har denne sesongen startet trått og ikke hatt marginenen på sin side. Etter 7. kamper har det virkelig løsnet for guttene.

2-3 seier borte mot Skjetten og 4-5 seier borte mot Moss de siste 2.kampene har gjort at det ser lysere ut i fortsettelsen. &.poeng på to kamper, blir ikke bedre en det.

Neste kamp er hjemmekamp mot Fjellhamar og her har man muligheten til å plukke det 9.poenget for sesongen. Skulle det bli tilfelle så begynner det virkelig å ligne noe og da vil Nordtstrand IF (som topper G16 serien) få noe å "grue" seg til i neste bortekamp :)

Skedsmo mot Fjellhamar går på Skedsmo stadion tirsdag den 4.6 kl 1915. Møt opp og støtt laget fremover mot nye utfordringer og utvikling.

"Ingenting er umulig, det er bare det at det umulige tar noe lengre tid"