SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / G19 1 div: Strømmen - Skedsmo 0-1

Gutt 1

G19 1 div: Strømmen - Skedsmo 0-1

Bookmark and Share
G19 1 div: Strømmen - Skedsmo 0-1

Kristian Birkeli ble matchvinner mot Strømmen. 

Med perfekt vær for fotball var det tid for G19 å brette opp armene mot Strømmen.

Det var et tent lag som møtte opp på Strømmen stadion med mål om å revansjere to tap mot Strømmen i sesongoppkjøringen og tap i forrige seriekamp. 

Planen bestod av å stresse Strømmen og vinne ballen høyt i banen. Det ble en gjevnspilt førsteomgang med godt kollektivt defensivt arbeid der Skedsmo hadde mest ballinnehav, men unøyaktighet den siste tredjedelen gjorde at det ikke ble mer enn et par halvsjanser til begge lag. 

Det er et tent lag som går til pause og blir enige om å fortsette å stresse Strømmen. Andreomgang fortsatte der første sluttet, og man begynte å ane en viss frustrasjon hos Strømmen-spillerne. Bortsett fra en dårlig utnyttet 100% sjanse, hadde ikke Strømmen stort mer å by på, og alle meterne Skedsmo la ned skulle begynne å prege spillerne, men også gi resultater. Bytter kom som følge av trøtte ben, og med ca 10 minutter igjen å spille kommer innbytter Birkeli på en retur inne på 16meter. Han demper kulen rolig før han klinker den i motsatt hjørne. Sterk prestasjon med tanke på at han meldte før kamp at det er tre år siden sist han scoret. De siste minuttene lager vi et par frispark utenfor egen 16meter, men bortsett fra det så fortsatte det kollektive samarbeidet defensivt, og vi kunne ro inn tre deilige poeng.

Kort oppsummert så viser gutta god lagmoral og en glød vi håper og tror dere vil få se mer av denne sesongen. På vårt beste kan vi slå alle lagene i serien, men da må vi fortsette å blø for drakta - slik vi gjorde i dag.