SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / G19 1.div: Skedsmo - Ullensaker Kisa 3-0

Gutt 1

G19 1.div: Skedsmo - Ullensaker Kisa 3-0

Bookmark and Share
G19 1.div: Skedsmo - Ullensaker Kisa 3-0

Helgen sniker seg på og G19 kler seg i Skedsmos farger. Fredag kveld skal brukes til å blø for drakta, og på motsatt banehalvdel står Ull/kisa.

Vi er sultne på tre nye poeng. Kisa har vært en utfordring for oss tidligere, og er et lag med god fysikk som spiller i lengderetning. 

Det er en skjerpet gjeng som møter opp i garderoben, og vi blir enige om at vi skal sette premissene for kampen - spille vårt spill. 

I første omgang svinger spillet tidvis, men Skedsmo har initiativet. Kisa er kun med når vi spiller på dems premisser, noe vi gjør 5-10 minutter midt i omgangen. Vi forsvarer oss godt, og tør å avslutte når vi kommer til 16 meteren, men det blir aldri noen store utfordringer for Kisa-keeperen. Alt i alt så jobber laget godt sammen og legger ned mange meter. 

I pausen blir vi enige om å skru opp tempoet litt, og utnytte det enorme mellomrommet Kisa gir oss på midten. Innsatsen fra gutta er enorm og man kan ikke være annet enn stolt av jobben som legges ned både defensivt og offensivt. Uttellingen kommer når vi får straffespark midt i andre omgang. Møbius går opp, og sender keeperen feil vei og limer ballen i hjørnet. Sikker som banken. Så er det på tide med litt coaching i verdensklasse. Evensen kommer inn, spiller vegg med Jake og setter 2-0. Andre touchen på kula. 

Kisa er ikke med i det hele tatt, og kronen på verket kommer når Jake drar seg inn i banen og curler ballen i lengste hjørne. 3-0.

Denne kampen skal vi ta med oss, og klarer vi å stabilisere oss på dette nivået blir vi vanskelige å ha med å gjøre. Samtlige spillere er med på å løfte hverandre og legger ned en utrolig god jobb. Det er lov å være stolt etter en så solid gjennomføring. Det er vanskelig å trekke frem noen i denne kampen, da det kollektive er så sterkt, men en liten ekstra stjerne til Kjos og Jake for en utrolig solid gjennomføring.

Vi gleder oss til neste kamp!