SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / G19 med historisk sølv i Dana cup

Gutt 1

G19 med historisk sølv i Dana cup

Bookmark and Share
G19 med historisk sølv i Dana cup

Stolte trenere i Lasse Ullereng og Tore Wang. Dette har man jobbet hardt og godt for. Skedsmo trenere med hjertet i klubben.

G19 ble litt for lette mot et godt lag fra Zambia og tapte 4-0. 

Men guttene har allikevel levert en fantastisk bra turnering og blitt historiske på guttesiden med sølv i Dana cup. Dette er kulturen som det skal bygges videre på.

Juniorlaget hadde denne sesongen trent godt, spilt mye kamper, både i 1.divisjon junior, men også ekstremt mye 4.divisjonsfotball med senior. Noe av dette og læringen tok de med seg ned til Dana cup. Etter strålende ledelse av trenere Lasse Ullereng og Tore Wang så spilte juniorlaget seg til finalen etter å ha slått blant andre Blau-Weiss 96 Schenefeld, Hjørring, Kongahälla IK, Nymark IL m.flere. 

I finalen møtte man Lusaka Youth SA, men de ble dessverre for sterke. 

Strålende prestasjon av spillere, trenere, støtteapparat og foreldre som bakket opp guttene. Dette lover godt for fremtiden i klubben. 

Både klubb, med-trenere, sportslig ledelse, styret og flere er stolte av spillere og trenere. Dette er forbilledlig for videre drift av ungdomsavdelingen og det arbeidet som både gjøres og skal gjøres videre. Godt arbeid over tid fungerer og det har dere vist til gangs. Utrolig bra. 

Her er noen bilder av gjengen. 

Junior G19 Dana cup
G19 Dana cup