SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Garderobefasiliteter

Gutt 1

Garderobefasiliteter

Bookmark and Share
Garderobefasiliteter

Da er sesongen i gang og vi gleder oss til høy aktivitet og mye god fotball på stadion vår.

Som de fleste er kjent med så er ikke garderobe situasjonen på stadion veldig god og da kan da være greit med litt kjøreregler.

Skedsmo fotball disponerer to garderober i den «gamle» delen og nå som det vil spilt flere kamper etter hverandre så må vi be om at ingen låser garderobene. Det er også nødvendig at lag som spiller kamp, tar med seg sine bager, utsyr etc til innbytterbenkene, slik at lag som kommer og skal spille kamp etterpå har garderobe tilgjengelig til å skifte i.

Når det gjelder garderobeanlegget i den nye delen mot parkeringsplassen er dette noe SFK ikke har kontrollen over. Disse garderobene er det ishockeyen som disponerer så lenge det er aktivitet hos de.

Vi i SFK er selvfølgelig ikke fornøyde med situasjonen og er i dialog med kommunen om denne svært krevende garderobe-utfordringen vi har.

Håper at vi alle sammen kan samarbeide om dette slik at vi best mulig kan tilby egne spillere og gjestende lag en hyggelig opplevelse som mulig.

Dersom man ønsker og det er et stort behov for garderobe i det nye garderobeanlegget så kan man ta kontakt med Nils Rogstad på tlf: 92881515

God kamp!