SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Gjennom høsten blir det muligheter til å bli med på kurs for å skape forståelse for å lede klubb.

NFFs lederutdanningsstige skal være med å sikre at den frivillige får fotballspesifikk lederkompetanse og nødvendig ballast til å håndtere de utfordringene en vil møte i sin rolle.
Enten det er nye styremedlemmer, noen som allerede er med i styret, men ønsker litt kompetansepåfyll, eller noen som ønsker å ta et steg videre på kursstigen, så er tilbudet der.
Det er muligheter for melde seg på allerede nå.

Dato og klokkeslett Kurs Sted
12. september  Fotballederkurs 1 Aurskoghallen Mer info
17. oktober Fotballederkurs 1 Nes Arena, Hvam Mer info
17. - 18. oktober Fotballederkurs 2 Nes Arena, Hvam Mer info

Dersom dere ønsker å gå lederkurs 1 og/eller lederkurs 2 betaler Skedsmo FK(klubbkassa) kursavgiften.

PS! Det er fullt mulig for interesserte spillere å delta også. Må avtales med jol@skedsmofk.no