SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Godt Nytt Fotball år!!!!

Godt Nytt Fotball år!!!!

Godt Nytt Fotball år!!!!

Vi i administrasjonen ønsker dere alle ett riktig Godt nytt fotball år. Nedenfor kommer det litt kort info som det er viktig å få med seg.

Banene:

Nå er vinteren i gang og banemanskapet er i full gang med snø rydding på alle baner. For å kunne holde flest baner best mulig er de som rydder/fjerner snø avhengig av at målene er flyttet vekk fra banene og settes på kortlinjene. Traktoren går fra kl. 07.00 - 15.00 hver dag. Etter kl. 15.00 er det Terje Olsen som rydder/fjerner snø, samt i helgene. For å rekke flest mulig baner vil ikke de som kjører traktoren ha mulighet til å flytte mål. Det blir også for tungt når snøen har kommet. Ser at selv i første uken av året er det noen som har "glemt" å rydde opp etter seg. Så er ikke banen god nok, sjekk hvem som trente i går så finner du årsaken. Det er også viktig at de målene som har hjul ryddes vekk og settes på hjulene og ett stykke bak linjene(mål og kortlinje) for å kunne få ryddet snø helt til linjene. Gjør alle sin del så blir resultatet bra.

Det samme gjelder søppel. Som trener/leder, påse at tape, isposer annet søppel ryddes opp og kastes i søppelkasse. Det blir feil at noen skal måtte plukke søppel etter dere.

Utstyrsleverandør:

UMBRO og Comet Sport er valgt som ny utstyrsleverandør og samarbeidspartner. Dette er samarbeidspartnere som vi kjenner fra før så det blir sikkert bra. Trine, har sendt ut noe info og mer info vil komme i ukene fremover.

Tærud Cup:

J/G 13 - 17 år arrangeres i Tærudhallen. Stor pågang på påmeldinger om dagen. Mange Oslo lag som melder seg på. Turneringen arrangeres i perioden 26 - 31 januar. Alle er velkomne til å komme og se og heie på Skedsmo lagene.

Treningsavgift 2016:

Styret har besluttet å redusere treningsavgiften for de som spiller i barnefotballen samt de som spiller i ungdom bredde. Reduksjonen skyldes at Skedsmo FK har fått gunstig lånerente i Lillestrøm banken samt at Skedsmo kommune sine politikere har besluttet å betale de 1,5 mill. som ble lovet i 2012, nå i 2016. Årsaken til at treningsavgiften for elitelagene samt seniorlagene vil forbli på samme nivå som i 2015 er at trenerutgiftene samt kostnadene forbundet med drift(påmelding, forsikringer, dommere mm) av lagene, er stadig økende.

Lagskasser:

Idrettsforbundet har krav til alle klubber om at lag som ønsker lagskasser skal være knyttet opp til klubbens organisasjonsnr. Det er altså ikke lov lenger å ha lagskasser i andre navn enn klubben. Dette er mer arbeid for oss i adm. men vi må dessverre forholde oss til det. Så det du må som økonomiansvarlig for ett lag(du som skal føre regnskapet stort eller lite) ta kontakt med jol@skedsmofk.no for å få kontonr. i Lillestrøm banken. Jeg trenger navn, personnr. og tlfnr. på den som skal disponere kontoen.

Dette er det eneste nye, men i slutten av året må jeg ha bilag og oversikt over alle ut og inn registreringer samt kontoutdrag tilsendt.

Lagregnskap mal - Du har ikke tilgang til å se dette objektet.