SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Gutter 14 - Treningsgruppe 2 "Bredde" har startet sesongen på en utmerket måte

Gutter 14 - Treningsgruppe 2 "Bredde" har startet sesongen på en utmerket måte

Gutter 14 - Treningsgruppe 2 "Bredde"  har startet sesongen på en utmerket måte

Vi er ca. 40 gutter i det klubben kaller «treningsgruppe 2» i 2000 årgangen.

Etter at hele årgangen ble splittet i en satsningsgruppe og en breddegruppe høsten 2012, har vi til tross for fryktet spillerflukt i breddegruppa, erfart at vi faktisk har blitt flere.

Vi er ca. 40 gutter i det klubben kaller «treningsgruppe 2» i 2000 årgangen.

Etter en intens treningsperiode fra november i fjor til sesongstart i april/mai har vi oppnådd meget gode resultater. Vi stiller med tre lag i seriespillet: Et 11’er lag i 3. divisjon, et 11’er lag i 4. divisjon og et 7’er lag. Vi har spilt mange treningskamper på senvinteren, og de fleste kampene har endt med seier – blant annet har vi slått Gjerdrum som spiller i 2. divisjon.

Det som har imponert mest, er 1. plass i Frigg sin breddeturnering: «Baker Hansen – Sunn Mat Cup». Vi vant foran fire lag fra Oslo og Buskerud Fotballkrets som alle spiller i 2. divisjon. Turneringen ble også omtalt i Aftenposten fordi den ble profilert med fokus på salg av sunn mat til deltakere og publikum. Se link:http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Polser_-potetgull-og-Cola-forbudt-7547886.html#.U2Y6h3Y4Xcd

To av lagene har startet seriespillet med seier: Skedsmo 6 (7’er) slo Hurdal 4-3 på bortebane, mens Skedsmo 4 slo Lørenskog 3 hele 8-1 på Rolvsrud i sin serieåpning.

Vi gleder oss til resten av sesongen med denne flotte gjengen.

2014-04-26 15 55 29
2014-04-26 15 57 50