SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

Tommy Stovner og resten av trener- og støtteapparatet var IKKE fornøyd med kampen mot Hauerseter i går, selv om 20. spillere fikk prøve seg.

I går var sesongens 4.treningskamp for Skedsmo herrer. Det gikk ikke som man hadde forventet seg. På UKI spilte man mot et rutinert og godt organisert Hauerseter lag.

Kampen i sin helhet, og kanskje spesielt 1.omgang er ikke så fryktelig dårlig, men når man summerer opp kampen helt så kan man ikke se seg fornøyd med tap 2-1 mot ett Hauerseter lag som vi skal slå på alle dager i løpet av oppkjøringen. Og det handler ikke om at Hauerseter er ett svakt lag, tvert imot, men med de ambisjonen vi har som lag og klubb så skal ikke Hauerseter kunne konkurrere mot Skedsmo. Ikke på bakgrunn av det opplegget og ressursene som legges ned. Så her må kvaliteten opp i alle ledd.

Men slik ble det ikke i gårsdagens kamp.

Det mest gledelige med gårsdagens kamp var at Szymon Krolikowski (tidligere Lørenskog og Skedsmo) debuterte på kampen i går, og det samme gjorde Hiwa Poor etter et laaaaaaaangs skadeavbrekk. Hiwa var frisk med ball, men har mye å gå på uten ball.

I går ble det benyttet mange spillere og det var også flere spillere som ikke var med til kamp.

++ i går synes juniorspiller født 1997 Nicolai Bjurholt (som igjen gjør en solid kamp). Sander Wang (født 96) var god og frisk offensivt sammen med Anthony D og Kristoffer Smedås (født 1995). Didrik Mostue spilte en god førsteomgang og hadde god kontroll på det bakre rekker.

Til 2.omgang blir det gjort mange bytter og det skaper selvfølgelig noe urytmisk over laget, men allikevel sliter vi spesielt med rollene i 3 ern foran og 3 ern på midten i forhold til, avstander mellom leddene, avstand i leddet og press-sikring-press-skyve prinsippene. Det er noe merkelig da vi var veldig gode på akkurat dette i forrige kamp mot Nesodden.

Vi taper kampen mot et bra Hauerseter lag som er direkte i spillestillen og som kom hurtig i lengderetning når det var tid og rom til det.

Nå er det vinterferie for A-laget frem til trening mandag. Neste treningskamp er mot Frigg fredag 28.02 borte og søndag 02.mars mot Strømmen rekrutt.

Det er mer en nok å jobbe videre med til første NM-kvalikk runde skal sparkes igang. Men moro skal det bli.