SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Hei ledere i Skedsmo FK!! - GODT NYTT ÅR!!

Gutt 1

Hei ledere i Skedsmo FK!! - GODT NYTT ÅR!!

Bookmark and Share
Hei ledere i Skedsmo FK!! - GODT NYTT ÅR!!

Nå har vinteren og kulda kommet.”Fyren” på stadion blir satt i gang fra nytt år, som i fjor. Det er viktig at man er klar over at selv om varmen er på, er dette ikke en ”snøtiner”. Det er faktisk ikke mulig å smelte snø med denne. Det er viktig både på Sten-Tærud og på Skedsmo stadion at målene rulles ut på kortlinjen. På 7er banen stadion skal målene på langsiden mot 11er banen. Målene skal alltid stå på hjulene når du er ferdig med dem(de som har hjul). Om dette gjøres er faktisk forskjellen på brukbart eller dårlig underlag. Gjennom vinteren er det stort sett en person som kjører traktoren hele dagen. Jo mindre tid han må bruke på å flytte mål jo bedre. Hvor mye tid han får brukt på slodding er avgjørende for hvor god banen blir. Viktig å vite at Øvre banen og Sten-Tærud er en vinterbane. Det samme er 7er stadion.

Ved store snøfall er det viktig at Terje, som rydder snø på ettermiddag og kveld blir møtt med positivitet. Viktig at ledere/trenere følger instrukser fra Terje slik at vi får bort snøen selv om det blir endringer i planene på treningsfeltet.

Når det kommer snø, vil alltid Sten-Tærud måkes først. Deretter er det stadion hovedbane, deretter 7er og Øvre kunstgress. Vi gjør vårt beste for å holde banene oppe gjennom vinteren.

Som de fleste har sett er tribunen nede og ryddet bort. Takk til Old-boys og Veteran. Med så god og rask jobb er det vel ikke tvil om hvem som gjør det neste gang også J

Da ser vi frem mot et godt samarbeid for å få til optimale forhold gjennom vinteren

Adm.

PS!! Det skal ikke se ut som på bildet tatt vinteren 2017-2018