SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Hoopit Skedsmo FK sitt nye medlemsregister

Hoopit Skedsmo FK sitt nye medlemsregister

Hoopit Skedsmo FK sitt nye medlemsregister

Skedsmo FK går i disse dager over til nytt medlemssystem. Hoopit er brukervennlig og innehar funksjonalitet som Spond, men har en del tilleggsfunksjonalitet som banebok, kamper(som automatisk blir endret ved endring kamp). Kommunikasjon mellom lagledelse og spillere/foreldre fungerer som i Spond. Kommunikasjon mellom ledere og foreldre/spillere håper vi etterhvert blir gjort i Hoopit. PS! Lagene kan fortsatt bruke spond, men vi håper at alle lagene benytter funksjonaliteten i Hoopit. I Hoopit vil banetid automatisk bli ledig når det sendes ut beskjed når trening avlyses.

Alle spillere, ledere og foreldre må registrere seg for å kunne spille i Skedsmo FK. Medlems- og treningsavgift blir sendt ut gjennom Hoopit. Regnskapsselskapet som Skedsmo FK bruker i dag, ECIT, vil bli integrert med Hoopit.

I og med at vi er i et Pilot prosjekt med Hoopit og ECIT vil vi kunne bidra til et enda bedre produkt.