SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / INNE-KM: Vinnerkulturen er i ferd med å skapes. 3 vinnere, to 4.plasser

INNE-KM: Vinnerkulturen er i ferd med å skapes. 3 vinnere, to 4.plasser

INNE-KM: Vinnerkulturen er i ferd med å skapes. 3 vinnere, to 4.plasser

Årets utgave av Inne-Km i Januar 2014 er klubben godt fornøyde med. Vi hadde virkelig gode muligheter til å få flere lag til finalen, men slik ble det ikke. Etter mange lag i ulike klasser så ble det mye moro i LSK hallen i helgen. Skedsmo som klubb er godt på vei mot målene sine.

G13 spilte seg helt til finalen og knuste Strømmen. Dermed ble de innendørs kretsmestere. Skedsmo vant 12-4, og det burde blitt mer. Banens profil: Martin Hemstad  - Skedsmo

J13 spilte seg også helt til semifinalen men tapte dessverre denne. J13 ble nummer 4.

G14 hadde 4.lag i kvartfinalen og kun 1.lag i semfinalen. I semifinalen ble Lillestrøm for sterke og vant. Lillestrøm knuste Lørenskog i finalen. Skedsmo tapte 3-8 for Lillestrøm.

J14 feide alle lag av banen og vant finalen overlegent 6-1 mot Fet IL. J14 er kretsmestere innendørs. Banens profil: Vilde Birkeli - Skedsmo

G15 fikk 2.lag til 1/8 finale, men tapte mot Fjellhamar og Årnes.

K29: Vant finalen mot Lillestrøm 5-4.

Her er noen bilder fra helgen :)

Vinnerkulturen i klubben er i ferd med å skapes - og mer moro skal det bli i Tærud cup.

"Korset er Porsche"

G13