SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / J 19 søker flere spillere

J 19 søker flere spillere

J 19 søker flere spillere

Jenter 19 år består både av J19 spillere og spillere på Skedsmo Damelag. Til kamper har vi også med noen J17 spillere. De fleste er fra Skedsmokorset, men vi har også jenter på laget fra andre steder på Romerrike. Noen har vært med siden vi startet opp som J00-lag i 2006, resten har kommet til etterhvert. Vi har nå en blanding av 99, 00, 01, 02 og 03 jenter.

Vi ønsker å få flere spillere til J19. Har du som mål å utvikle deg videre som fotballspiller og lyst å spille i 1.divisjon J19 ? Ta gjerne kontakt med oss - på mail eller telefon til lagleder.

Vi har et godt miljø i laget, gode kvalifiserte trenere og støtteapparat. Du vil bli tatt godt i mot hos oss. I løpet av 2017 skal vi i tillegg til seriekamper også delta på flere cup'er.